God nok for Popquiz med Finn Bjelke?

Fisking fra hotellrom og biting av flaggermus. Det er noen av oppgavene i denne ukens nettquiz fra Finn Bjelke. Tar du utfordringen? Finn gir deg en frisk evaluering som du kan dele med vennene dine.

Popquiz med Finn Bjelke
Foto: NRK

1/6 Æsj oppgave

Denne fyren måtte behandles for rabies etter at han bet hodet av en flaggermus på scenen. Han trodde den var av plast, men det var den ikke..

Hvem var det?

2/6 Kriminelt smart oppgave

Artisten hadde 149 i IQ. Han klarte likevel å bli den første artisten i historien som ble arrestert på scena under en konsert.

3/6 Oppgave for deg som liker fisk

Hotellet Edgewater i Seattle ligger på piren over Elliott Bay hengende over sjøen. Perfekte fiskeforhold for rokkerne som fikk 30 fisk fra hotellrommet. De slengte fisken rundt på rommet. Griseri over alt og en legendarisk historie i rokkehistorien.

Hvem fisket?

4/6 Oppgave som involverer dukker og en rettssak

Aqua fikk en stor hit med "Barbie Girl" i 1997. Elsket i Europa, men hatet i USA. I alle fall av de som eide fabrikken som lager Barbie og Ken dukker. De saksøkte Aqua for å ha dratt Barbie inn i den fæle låta.

Hva het hun dama i Aqua?

5/6 Enda en oppgave med kontraktsrett involvert

En kjent artist hadde kontrakt med plateselskapet om å levere 36 låter. Han hadde suksess med 6 låter, men ville over til et annet plateselskap. Hvordan skulle han komme seg ut av kontrakten på et par dager? Han laget 30 låter på en dag! Han unngikk dermed å bryte kontrakten.

Hvem var det?

6/6 Oppgaven som favoriserer deg som hører Popquiz hver uke

Hva svarer man når man ikke vet hva man skal svare på oppgaven?

Ditt resultat

Du må svare på alle spørsmålene først.

Drømmer du om å være med i radioprogrammet? Da kan du klikke her og ta vår kvalifiseringsquiz.

Kulturstrøm