Ukas Urørt (U14) Jones Nielsen

Jones Nielsen er Ukas Urørt med låta "TT". Eit friskt poptilskot frå Bergen meiner Urørt. Låta "TT" høyrast munter ut men endar i tragedie seier artisen sjølv.

Jones Nielsen

Urørt meiner:

Frå Bergensvåren kjem nok eit friskt poptilskot. Med tradisjonell (surf)basseng og harmonisk piano - men også ein smule galskap innimellom, er dette sofistikert pop som mange kan like. Jones Nielsen førar ånden frå Kakkmaddafakka godt vidare på denne vekas urørte låt: TT.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Trykk på 'pil ned' til høyre i playeren for å laste ned.

Teksten er viktig

Jones Nielsen er Jonas Nielsen frå Bergen. Berre at no bur han i Oslo. Men det var eit par ting Jonas, eller Mr. Jones, måtte gjere før han flytta til hovdustaden. Ein av dei tinga var å lage låta TT.

- Låta handlar om kjærleik seier Jonas. Som vil at vi spesielt skal lytte til teksten og linjer som:

"You are my car keys" og " Blue skies are so blue" som definitivt fangar interessen.

- Det skal få deg til å tenke på ting som er viktige for deg i kvardagen seier den blide vestleningen. Sjølv lar han seg inspirere av folk rundt han. Og dei to t-ane i låttittelen står for kompis og medmusikant Tommy og den andre for kjærasten hans Tonje.

- Det var desse folka eg hadde mest med å gjere då eg skreiv låta forklarar Jonas.

Ukas Urørt for andre gang

Jonas Nielsen er ikkje ukjent for Urørt-redaksjonen. Han har også vert Ukas Urørt saman med bandet sitt Kakkmaddafakka.

- I Kakkmaddafakka blandar vi alle dei ulike musikkstilane vi likar, men i Jones Nielsen er det berre meg ler Jonas.

Jonas Nielsen er ein del av Bergen mafiaen, eit samansveisa og samkøyrt artistnettverk i byen. Men også labelen til Fakkmaddafakka.

Og sjølv om han i det siste har høyrt mest på seg sjølv, lyttar han mykje til kompisen Matias Tellez som Urørt kåra til Årets Urørt i februar.

Gir kanskje ut singel

Ettersom Jonas har flytta til Oslo er han ikkje heilt sikker på kor soloprosjektet Jones Nielsen går. Men han vil gjerne spele inn ei låt til, så det blir kanskje ein singel.

Meir om Jones Nielsen

Kulturstrøm

  • Facebook fjernet hat-innlegg

    Facebook har grepet inn mot nær 200 kontoer knyttet til hvite nasjonalister som skal ha planlagt å møte opp på demonstrasjoner, i noen tilfeller med våpen. Kontoene var knyttet til Proud Boys og American Guard, to hatgrupper som alt er stengt ute.

  • Hollywood gjenåpner 12. juni

    Film- og TV-produksjon kan gjenopptas i Hollywood og California fra 12. juni dersom lokale helsemyndigheter godtar det. Det sier Californias guvernør Gavin Newsom ifølge Reuters.