Hopp til innhold

U2-konsert direkte på Youtube i natt

I natt kan du se U2s konsert fra Pasadena Rose Bowl i California gratis på Youtube. Konserten med det irske bandet starter kl. 04.30 norsk tid.

Bono
Foto: Las Vegas News Bureau, Brian Jones / Scanpix/AP

Det er første gang et show på denne størrelsen streames live. Youtube kan regne med stor trafikk på sine sider når et av verdens største rockeband går på scenen i USA.

Dette gir fans verden over en unik mulighet til å følge U2 , spesielt i de landene U2s 360°-tour ikke kommer på besøk.

Se konserten her: U2 live frome the Rose Bowl

U2s mangager sier Paul McGuinness at bandet har hatt lyst å gjøre noe sånt lenge. Fans reiser ofte langt for å se U2. Nå kommer U2 komme til fansen, sier McGuinness, i følge starpulse.com .

Konserten vil bli vist to ganger reprise etter live-streamen.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Kulturstrøm

  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.

  • Taylor Swift slår sin egen vinylsalg-rekord

    Taylor Swift solgte 700.000 eksemplarer av «Tortured Poets»-platen på bare tre dager fra fredag og ut helgen, melder Billboard.

    Det er ny rekord. Den gamle rekorden innehadde Swifts plate «1989 (Taylor's Version)», som ble sluppet i oktober i fjor og solgte 693.000 eksemplarer på sin første uke.

    (NTB)