Tyler: - Jeg kan klare det

Steven Tyler tror han kan klare begge jobbene; både å være programleder i «American Idol» og vokalist i Aerosmith.

Steven Tyler, Aerosmith

Aerosmith-vokalist Steven Tyler insisterer på at han ikke vil forlate bandet.

Foto: Christopher Evans / Ap

For noen uker siden fikk vi bekreftelsen på at Steven Tyler skal være dommer i talentprogrammet «American Idol». Der er han nykommer i dommerpanelet sammen med Jennifer Lopez.

Ikke like begeistret

Aerosmith-gitarist Joe Perry

Aerosmith-gitarist Joe Perry har vært usikker på fremtiden til Aerosmith med Steven Tylers nye tv-jobb.

Foto: David Azia / AP
Aerosmith-vokalist Steven Tyler

Aerosmith-vokalist Steven Tyler tror ikke det blir noe problem å ha flere baller i lufta samtidig.

Foto: David Becker / Afp

Noe ikke alle de andre medlemmene av bandet var like begeistret for.

- Jeg aner ikke om vi noen gang kommer til å komme ut igjen – oss fem sammen, sa gitarist Joe Perry i september.

Men vokalist Tyler ser ikke så mørkt på det og planlegger et liv med både dommergjerning og band.

I et intervju med CBS snakker han ut om problemene internt i bandet og kommer med forsikringer om at han ikke vil forlate Aerosmith.

Både tv og plate

- Vi kommer til å jobbe med et nytt album mens jeg er med i «American Idol». Jeg kommer til å jobbe tv to dager i uka og bo i Los Angeles denne perioden, så vil bandet reise fram og tilbake mens vi jobber med plata, sier Tyler i intervjuet ifølge World Entertainment News.

Han innrømmer at forholdene internt i bandet til tider kan bli noe opphetet, men er sikker på at de vil komme tilbake sterkere enn noen gang.

- «Gift» med tre menn

- Det var noen spenninger. Og i alle gode ekteskap ... Jeg er «gift» med fire menn. Jeg mener, du tror kanskje damer er ille ... Det er som et ekteskap, og det er både oppturer og nedturer, og vi gikk gjennom en periode - en dårlig periode - der ikke alle hadde det like bra, forklarer han.

- Men du vet, jeg er en fighter jeg har mine egne oppturer og nedturer ... Men akkurat dette gjorde bare bandet sterkere. Jeg kan bare snakke for meg selv og som du ser vil jeg bli med i det programmet. Jeg kan ha flere baller i lufta samtidig, så dette kommer nok til å bli bra, sier Steven Tyler.

Kulturstrøm

  • – Bringer lite nytt til torgs

    – Kjønnsorgan på skjerm og nakne kropper på scenen er gammelt nytt. Ut over dette virker det ikke som om de som står bak musikalen «Gullstrupen» faktisk hadde en tanke om å være nyskapende, skriver NRKs teaterkrtiker etter å ha sett premieren på det som er blitt kalt «verdens første pornomusikal» i Oslo lørdag.

  • Filmstjernen arrestert mange ganger

    Den 81-årige filmstjernen Jane Fonda er lidenskapelig opptatt av klimakampen. Og hun er ikke redd for å bli lagt i lenker for saken.