Tyler: - Jeg kan klare det

Steven Tyler tror han kan klare begge jobbene; både å være programleder i «American Idol» og vokalist i Aerosmith.

Steven Tyler, Aerosmith

Aerosmith-vokalist Steven Tyler insisterer på at han ikke vil forlate bandet.

Foto: Christopher Evans / Ap

For noen uker siden fikk vi bekreftelsen på at Steven Tyler skal være dommer i talentprogrammet «American Idol». Der er han nykommer i dommerpanelet sammen med Jennifer Lopez.

Ikke like begeistret

Aerosmith-gitarist Joe Perry

Aerosmith-gitarist Joe Perry har vært usikker på fremtiden til Aerosmith med Steven Tylers nye tv-jobb.

Foto: David Azia / AP
Aerosmith-vokalist Steven Tyler

Aerosmith-vokalist Steven Tyler tror ikke det blir noe problem å ha flere baller i lufta samtidig.

Foto: David Becker / Afp

Noe ikke alle de andre medlemmene av bandet var like begeistret for.

- Jeg aner ikke om vi noen gang kommer til å komme ut igjen – oss fem sammen, sa gitarist Joe Perry i september.

Men vokalist Tyler ser ikke så mørkt på det og planlegger et liv med både dommergjerning og band.

I et intervju med CBS snakker han ut om problemene internt i bandet og kommer med forsikringer om at han ikke vil forlate Aerosmith.

Både tv og plate

- Vi kommer til å jobbe med et nytt album mens jeg er med i «American Idol». Jeg kommer til å jobbe tv to dager i uka og bo i Los Angeles denne perioden, så vil bandet reise fram og tilbake mens vi jobber med plata, sier Tyler i intervjuet ifølge World Entertainment News.

Han innrømmer at forholdene internt i bandet til tider kan bli noe opphetet, men er sikker på at de vil komme tilbake sterkere enn noen gang.

- «Gift» med tre menn

- Det var noen spenninger. Og i alle gode ekteskap ... Jeg er «gift» med fire menn. Jeg mener, du tror kanskje damer er ille ... Det er som et ekteskap, og det er både oppturer og nedturer, og vi gikk gjennom en periode - en dårlig periode - der ikke alle hadde det like bra, forklarer han.

- Men du vet, jeg er en fighter jeg har mine egne oppturer og nedturer ... Men akkurat dette gjorde bare bandet sterkere. Jeg kan bare snakke for meg selv og som du ser vil jeg bli med i det programmet. Jeg kan ha flere baller i lufta samtidig, så dette kommer nok til å bli bra, sier Steven Tyler.

Kulturstrøm

 • 68.400 besøkte Munch-utstilling

  Rekordmange besøkte Munch-utstillingen hos Kode i Bergen, melder Bergens Tidende. Hele 68.400 personer besøkte museet fra utstillingen åpnet i september til den stengte i dag.

 • Oppsiktsvekkende myntfunn

  – Mynten lå bare 15 centimeter ned i jorda, forteller Ben-Harry Johansen, som fant en romersk mynt på øya Dønna på Helgelandskysten. Vitenskapsmuseet omtaler funnet som svært sjeldent.

 • Til topps med tuba

  Tubaisten August Schieldrop (20) er kåret til Årets musiker i Ungdommens musikkmesterskap 2019–2020 blant 180 unge og lovende utøvere av klassisk musikk som var samlet i Oslo i helgen. Prisen er på 50 000 kroner, samt et solistoppdrag med KORK. Schieldrop vant publikumsprisen under konkurrnasen Virtuos i 2018.

  Tubaist August Schieldrop
  Foto: NRK