Hopp til innhold

To blad Lennon på samme scene

Mødrene krangler men brødrene har funnet tonen - bokstavelig talt.

Et sjeldent øyeblikk: John Lennons sønner samt Yoko Ono og Cynthia Lennon fotografert sammen i 1989.

Et sjeldent øyeblikk: John Lennons sønner samt Yoko Ono og Cynthia Lennon fotografert sammen i 1989.

Foto: JOHN BELLISSIMMO / AP

John Lennon

John Lennons død i 1980 skapte strid mellom hans to sønners mødre. Men sønnene har nå funnet tonen musikalsk.

Foto: AP

Brødrene Lennon, Sean (33) og Julian (45), planlegger sin aller første sceneopptreden sammen.

Spiller på FN-arrangement

Kilder som Fox News har vært i kontakt med, bekrefter at det berømte brødreparet planlegger å stå på samme scene under et FN-arrangement i New York 26. februar.

Arrangementet bærer navnet UN-Millenium Goal Awards og andre som også har meldt sin ankomst hit, er Jon Bon Jovi og Richie Sambora, så vel som Akon og Macy Gray.

Juridisk strid

Da John Lennon ble skutt i 1980, startet en konflikt mellom Seans mor Yoko Ono og Julians mor, Cynthia Lennon. Julian Lennon hyret etter hvert advokater og en lang juridisk strid om rettigheter og formue fulgte. I mai 2007 fortalte Julian under et intervju med Howard Stern at han fortsatt ikke hadde mottatt ei krone fra Yoko Ono.

Men de to brødrene har funnet tonen; ikke minst overrasket Julian sin bror Sean under et show i Praha i 2007. De to er også kjent for å ligne hverandre svært, både av utseende og personlighet. Og begge er musikere.

Kulturstrøm

  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.

  • Taylor Swift slår sin egen vinylsalg-rekord

    Taylor Swift solgte 700.000 eksemplarer av «Tortured Poets»-platen på bare tre dager fra fredag og ut helgen, melder Billboard.

    Det er ny rekord. Den gamle rekorden innehadde Swifts plate «1989 (Taylor's Version)», som ble sluppet i oktober i fjor og solgte 693.000 eksemplarer på sin første uke.

    (NTB)