NRK Meny
Normal

Tilbudt milliardbeløp for Bond-retur

Daniel Craig har tidligere uttalt at han ikke vil spille verdens mest kjente spion igjen.

James Bond - SPECTRE

I AKSJON: Daniel Craig har spilt i de siste fire James Bond-filmene, her ifra fjorårets «Spectre».

Foto: Jonathan Olley / jonathan olley

– Jeg ville heller kutte hovedpulsåren, sa Daniel Craig i forbindelse med et intervju med Time Out Magazine i fjor, da han ble spurt om han ville spille inn flere James Bond-filmer etter fjorårets premiere på «Spectre».

I samme intervju uttalte han følgende:

– Hvis jeg skulle gjort enda en Bond-film, ville det bare vært for pengene.

Tilbudt 1,2 milliarder kroner

Ifølge den britiske avisen The Guardian kan det være grunn for Craig til å vurdere å ta på seg smokingen og ta lekepistolen fatt igjen.

Etter å ha vært såpass åpen med hans motvilje til å spille inn flere filmer som den verdensberømte MI6-spionen, skal filmstudiet bak James Bond-filmene, Sony Pictures, ha tilbudt 1,2 milliarder kroner, eller 150 millioner dollar, for å bli med igjen.

Tilbudet skal angivelig gjelde for ytterligere to filmer. The Guardian har forsøkt å kontakte filmstudioet for en kommentar, uten å ha lyktes.

Flere kandidater på listen

Siden mediene begynte å spekulere i at Craig skulle pensjonere seg fra Bond-tilværelsen, er det flere navn som har dukket opp som aktuelle.

AWARDS-BAFTAS/ Idris Elba arrives at the British Academy of Film and Television Arts (BAFTA) Awards at the Royal Opera House in London

KANDIDAT?: Idris Elba er ett av de mest omtalte navnene i forbindelse med jakten på en ny James Bond.

Foto: TOBY MELVILLE / Reuters

Som Esquire påpeker er én av de mest omtalte skuespillerne til å fylle rollen Idris Elba, men andre navn som har blitt trukket fram flere ganger er Tom Hiddleston, Damian Lewis og Michael Fassbender.

Da tidenes andre skuespiller i Bond-skikkelsen, George Lazenby, gjestet Oslo forrige uke, fortalte han til NRK at han mener det er en styrke om ikke den neste skuespilleren i rollen er en hvit mann.

– Jeg synes det er bra om de velger å gå den veien i skuespillervalget. Folk må forstå at vi alle er like, og hvis det åpner opp sinnene til folk er det flott.

Flere kulturnyheter