NRK Meny
Normal

Tidligere programledere

Cathrine Berg Jacobsen og Helene Samuelsen er begge tidligere programledere.

Helene og Cathrine
Foto: NRK

Helene Samuelsen

Helene var programleder sammen med Ragnhild det første året Pepper & Pasjon var på lufta.

Hun var initiativtaker til programmet, og sammen med nåværende programleder, Ragnhild Silkebækken, laget hun en prøveutgave av Pepper & Pasjon. Hun ble ønsket velkommen inn i P1 i 2005.

Helene er utdannet journalist fra Volda, og hadde i flere år jobbet med sex på radioen for ungdom, altså i programmet Juntafil på P3. Hun hadde også erfaring fra P2-programmet Verdibørsen. I Juntafil dukket det ofte opp spørsmål fra godt voksne, og det gjorde Helene oppmerksom på behovet for et program for voksne folk om sex og kjærlighet.

Etter ett år som programleder i Pepper & Pasjon, tok Helene svangerskapspermisjon, og i løpet av den tiden ble hun tilbudt jobb som lærer i mediefag på en videregående skole i Oslo. Daværende produsent Cathrine Berg-Jacobsen tok over etter Helene.

Cathrine Berg-Jacobsen

Cathrine har bakgrunn som nyhetsoppleser, produsent og reporter.

Hun mener at den perfekte daten må inneholde soling, bading og mat på grillen. Blir det for romantisk, blir hun litt flau.

Forhold til kjærlighet: Man er heldig hvis man får oppleve kjærligheten.

Beste samlivsråd: Jeg lærte av min mor at man aldri skal legge seg som uvenner, og det rådet prøver jeg å følge etter beste evne.

Favorittlåt: Lullaby (The Cure) blir jeg aldri lei.

Favorittplate: Billie's Blues (Billie Holiday)

Favorittutrykk: Fæl.

Kjekkeste mann: Hans

Flotteste kvinne: Meryl Streep var den første jeg kom på.

Favoritt tv-serie: Har sett -og liker- stort sett det meste av tv-serier. Grey's Anatomy er et naturlig valg nå om dagen.

Favoritt radioprogram: Dagsnytt

Mest romantiske egenskap: Blir litt flau av for mye romantikk.

Verste egenskap: Har en tendens til å klage over dårlig nattesøvn.

Drømmer om: Å reise på en lang ferie til Thailand, evt. å studere i New York i ett års tid.

Beskriv et perfekt stevnemøte: Soling, bading, ferske reker/evt. grilling og øl en varm norsk sommerdag. Fint hvis De Lillos kunne spilt litt for oss. Gjerne et kveldsbad sånn på tampen

Og blir det en såpass bra date at den varer langt utover natta, er ikke et bad i soloppgangen heller så dumt. Bading er med andre ord et nøkkelord i denne sammenheng.

Kulturstrøm

  • Netflix mer verd enn Disney

    Netflix er for første gang mer verd på børsen enn mediagiganten Disney, skriver Variety. Samtidig bruker selskapet mer penger enn noen sinne for å skape innhold som skal holde de nå flere enn 125 millioner ambonnentene verden over fornøyde. Selskapet har sagt at de kommer til å bruke mer enn 8 milliarder kroner på innhold i 2018, der 85% skal gå til å skape nytt innhold.

  • Freeman beklager etter anklager

    Skuespilleren Morgan Freeman sier i en uttalelse at han beklager dersom noen har opplevd noe han har gjort eller sagt som ubehagelig eller respektløst. Åtte kvinner anklager ham for upassende oppførsel og seksuell trakassering i en CNN-sak.