Hopp til innhold

The Settlers 7 kommer neste år

Tyske Blue Byte gjorde seg kjent på nittitallet med sine The Settlers-spill. Nå er de tilbake med spill nummer syv.

Ubisoft og den kjente tyske utvikleren Blue Byte har vist frem de første bildene av The Settlers 7: Paths to a Kingdom, som kommer til PC til våren.

Nytt i dette spillet er at alle oppdrag kan vinnes på tre måter, enten ved militær makt, forskning eller handel. Du kan også detaljstyre kongedømmet ditt landsby for landsby.

Flerspillermuligheter over nett og konkurransetabeller er på plass, lover Blue Byte. Sammen med muligheten til brukergenerert innhold og nedlastbart materiale.

Dette topper Blue Byte med å skryte av en ny grafikkmotor og kunstig spillintelligens.

Må overbevise

De tidligere spillene markerte seg sterkt innen for det som da var en ny sjanger, mens de siste spillene har ikke klart å hevde seg som spesielt gode spill.

Kanskje klarer Blue Byte og snu skuta rundt, og ta tilbake tittelen som kongen av simulasjonsspill?

Kulturstrøm

  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.

  • Taylor Swift slår sin egen vinylsalg-rekord

    Taylor Swift solgte 700.000 eksemplarer av «Tortured Poets»-platen på bare tre dager fra fredag og ut helgen, melder Billboard.

    Det er ny rekord. Den gamle rekorden innehadde Swifts plate «1989 (Taylor's Version)», som ble sluppet i oktober i fjor og solgte 693.000 eksemplarer på sin første uke.

    (NTB)