NRK Meny
Normal

The Police til Live Earth

The Police topper plakaten under en av Live Earth-konsertene i sommer.

The Police bekrefter gjenforeningsturné med konsert på Whiskey a Go-Go i Hollywood
Foto: Scanpix / AFP

 

The Smashing Pumpkins
Foto: Foto Helge Hansen / Scanpix

Les også: Globale oppvarmingsband

Les også: Bekrefter turné

The Police, Bon Jovi og The Smashing Pumpkins topper plakaten på Live Earth-konserten i New York i juli.

Miljøkonserter

Live Earth - USAs tidligere visepresident Al Gores verdensomspennende miljøkonserter - finner sted i London, Shanghai, Johannesburg, Sydney, Tokyo, Rio de Janeiro og i USA.

Også artister som Alicia Keys, Melissa Etheridge, Roger Waters, Kelly Clarkson, Kanye West og Akon vil stå på scenen på Giants stadion utenfor New York lørdag 7. juli.

To milliarder publikummere?

Mer enn hundre artister og grupper over hele verden vil opptre i løpet av den 24 timer lange begivenheten, og arrangørene håper på å nå et publikum på mer enn to milliarder via TV, radio og internett.

- Vi håper Live Earth er startskuddet for en massiv innsats for folkeopplysningen og et vendepunkt som får regjeringer og store selskaper til å engasjere seg i å løse klimakrisen, sier Al Gore i en pressemelding.

(NRK/NTB)

Kulturstrøm

  • Netflix mer verd enn Disney

    Netflix er for første gang mer verd på børsen enn mediagiganten Disney, skriver Variety. Samtidig bruker selskapet mer penger enn noen sinne for å skape innhold som skal holde de nå flere enn 125 millioner ambonnentene verden over fornøyde. Selskapet har sagt at de kommer til å bruke mer enn 8 milliarder kroner på innhold i 2018, der 85% skal gå til å skape nytt innhold.

  • Freeman beklager etter anklager

    Skuespilleren Morgan Freeman sier i en uttalelse at han beklager dersom noen har opplevd noe han har gjort eller sagt som ubehagelig eller respektløst. Åtte kvinner anklager ham for upassende oppførsel og seksuell trakassering i en CNN-sak.