Telemarksavisa: Jo Nesbø innlagt på sykehus

Jo Nesbø er innlagt på sykehus på grunn av akutt sykdom. Han skal nå være på bedringens vei, ifølge kilder som står han nær.

Harry Hole prisen 2017.

SYK: Den bestselgende forfatteren og musikeren Jo Nesbø har blitt akutt syk og er lagt inn på sykehus.

Foto: Mariam Butt / NTB scanpix

Det var Telemarksavisa som først meldte om hendelsen.

Nesbø og bandet hans Di Derre har valgt å avlyse en planlagt konsert under Skien Live, lørdag. Dette kommer frem i en pressemelding fra Di Derres manager, Lisbeth Wiberg Olsen i Backstage.

– Vi beklager på det sterkeste, men på grunn av akutt sykdom har Jo Nesbø blitt innlagt på sykehus, og helgens konserter må derfor avlyses, heter det i pressemeldingen.

– Vi håper på raskt bedring for Jo, slik at de kommende konsertene går som planlagt. Jo er selvsagt veldig lei seg for den inntrufne situasjonen, står det videre i pressemeldingen.

Kilder rundt Jo Nesbø sier til NRK at Nesbø skal ha fått riktige medisiner og er på bedringens vei.

Kulturstrøm

 • Mener klippet er bevisst villedende

  Michael Jacksons advokat, Mark Geragos, mener et klipp av ham i dokumentaren «Leaving Neverland» med vilje har blitt vist ute av kontekst. Klippet, som er fra en pressekonferanse, får det til å virke som om Geragos går hardt ut mot Jacksons anklagere og hevder at de kun er ute etter penger. I virkeligheten handlet pressekonferansen om Jacksons søksmål mot et flyselskap melder NME.

  Laster Twitter-innhold
 • Droppar sosiale media etter terror

  Neil Finn, kjend frå bandet Crowded House, har sagt farvel til sosiale media etter terroråtaket i Christchurch sist veke. Det melder Noize11. Den newzealandske rockestjerna meiner sosiale media har blitt plattformer for hatefulle ideologiar.

  Laster Twitter-innhold
 • Spansk «SKAM» tar ny vei

  Sesong 2 av SKAM España vil bli den første versjonen til å avvike i plott fra den norske originalen, melder Variety. I NRKs nettserie for ungdom var Noora hovedperson i andre sesong, mens i Spania blir det Cris. Serien har også blitt versjonert i USA, Frankrike, Italia og Tyskland, som alle har holdt seg tett på originalen. Sesong 2 begynner på skamespana 28. mars.