Telemarksavisa: Jo Nesbø innlagt på sykehus

Jo Nesbø er innlagt på sykehus på grunn av akutt sykdom. Han skal nå være på bedringens vei, ifølge kilder som står han nær.

Harry Hole prisen 2017.

SYK: Den bestselgende forfatteren og musikeren Jo Nesbø har blitt akutt syk og er lagt inn på sykehus.

Foto: Mariam Butt / NTB scanpix

Det var Telemarksavisa som først meldte om hendelsen.

Nesbø og bandet hans Di Derre har valgt å avlyse en planlagt konsert under Skien Live, lørdag. Dette kommer frem i en pressemelding fra Di Derres manager, Lisbeth Wiberg Olsen i Backstage.

– Vi beklager på det sterkeste, men på grunn av akutt sykdom har Jo Nesbø blitt innlagt på sykehus, og helgens konserter må derfor avlyses, heter det i pressemeldingen.

– Vi håper på raskt bedring for Jo, slik at de kommende konsertene går som planlagt. Jo er selvsagt veldig lei seg for den inntrufne situasjonen, står det videre i pressemeldingen.

Kilder rundt Jo Nesbø sier til NRK at Nesbø skal ha fått riktige medisiner og er på bedringens vei.

Kulturstrøm

  • Filmen «Top Gun Maverick» utsatt

    Premieren på oppfølgeren til 80-tallsfilmen «Top Gun» er utsatt til desember, melder nyhetsbyrået AP. Filmen med Tom Cruise i hovedrollen skulle hatt verdenspremiere i juni, men på grunn av korona-epidemien er ny premieredato satt til 23. desember.

  • Pink testet positivt for korona

    Sangeren Pink opplyser at hun har og hennes tre år gamle sønn har testet positivt for koronaviruset. Hun sier at hun og sønnen hadde symptomer for to uker siden, og at de da testet positivt. Familien har siden holdt seg i hjemmekarantene.

Flere kulturnyheter

Hjemmekontor kan være ensomt, også for KORK, men hvem blir ikke glad av å spille denne udødelige klassikeren alenesammen?

All By Myself med KORK (Korona edition)

Hjemmekontor kan være ensomt, også for KORK, men hvem blir ikke glad av å spille denne udødelige klassikeren alenesammen?