NRK Meny
Normal

Telemarksavisa: Jo Nesbø innlagt på sykehus

Jo Nesbø er innlagt på sykehus på grunn av akutt sykdom. Han skal nå være på bedringens vei, ifølge kilder som står han nær.

Harry Hole prisen 2017.

SYK: Den bestselgende forfatteren og musikeren Jo Nesbø har blitt akutt syk og er lagt inn på sykehus.

Foto: Mariam Butt / NTB scanpix

Det var Telemarksavisa som først meldte om hendelsen.

Nesbø og bandet hans Di Derre har valgt å avlyse en planlagt konsert under Skien Live, lørdag. Dette kommer frem i en pressemelding fra Di Derres manager, Lisbeth Wiberg Olsen i Backstage.

– Vi beklager på det sterkeste, men på grunn av akutt sykdom har Jo Nesbø blitt innlagt på sykehus, og helgens konserter må derfor avlyses, heter det i pressemeldingen.

– Vi håper på raskt bedring for Jo, slik at de kommende konsertene går som planlagt. Jo er selvsagt veldig lei seg for den inntrufne situasjonen, står det videre i pressemeldingen.

Kilder rundt Jo Nesbø sier til NRK at Nesbø skal ha fått riktige medisiner og er på bedringens vei.

Kulturstrøm

 • SE: VG-lista topp 20

  Direkte fra 19:40

  Nordens største gratiskonsert, direkte fra Rådhusplassen i Oslo. Med artister som blant annet Allan Walker, Stargate, Jess Glynne, SJUR og Isac Elliot, Arif og Unge Ferrari, Julie Bergan, Ruben og Vidar Villa. Programleder Christine Dancke, Vegard Harm og Martin Holmen.
 • Første rivetillatelse er gitt

  Plan- og bygningsetaten har gitt tillatelse til å rive regjeringsbygg 4 og Møllergata 17, de første tillatelsene som er gitt til det nye regjeringskvartalet. Etaten har ikke fått inn merknader til riving av disse to byggene.

 • Jakob Oftebro spiller Peer Gynt

  Det er nå endelig klart at Jakob Oftebro skal spille Peer Gynt på Gålå i august. Oftebro ble brannskadet under filminnspilling og det var usikkert om han kunne spille på Gålå. – Jeg gleder meg til å stå på scenen på Gålå med pappa og alle aktørene en gang til, sier Jakob Oftebro i en pressemelding.