Tam skyskraperfilm

Dwayne «The Rock» Johnson fremstår ikke som en actionhelt i sin nyeste film «Skyscraper», mener P3s anmelder.

– The Rock blir ufrivillig morsom i tam skyskraperaction. Se «Die Hard» isteden, oppfordrer hun.

Mange har påpekt at filmplakaten viser The Rock i et helt usannsynlig langt sprang mellom en kran og en skyskraper. Ifølge nettmagasinet Bored Panda måtte actionstjernen ha holdt like stor fart som Usain Bolt for å nå frem.

Scyscraper
Foto: UIP

Kulturstrøm

  • – Oppriktig og personlig portrett

    – Et fengende rot av en dokumentarfilm, skriver Filmpolitiet i anmeldelsen av «MATANGI / MAYA / M.I.A.». Filmen forteller historien om hvordan artisten Maya ble rapper og popstjerne. Hun er immigrant fra Sri Lanka og datter av en sentral skikkelse i den tamilske motstandsbevegelsen. Det har gitt henne drivstoff i karrieren i den kommersielle popbransjen, skriver anmelder Sigurd Vik.

    Artisten Maya
    Foto: Another World Entertainment
  • Norske 3D-klær først i verden

    Den norske digitale kleskolleksjonen «Neo-Ex» er de første klærne som kun kan brukes digitalt. – Vi ønsker å utforske hvordan mote kan eksistere i den digitale fremtiden, sier Ingeline Gjelsnes, markedssjef i Carlings til Melk & Honning. Alle inntektene fra den digitale kolleksjonen går til den veldedige stiftelsen WaterAid for å rette søkelyset på det store vannforbruket i moteindustrien.