NRK Meny
Normal

Talkshow - direkte fra din stue!

Se for deg at NRK stormer inn i din stue på fredagskvelden, og sier de skal lage talkshow blant potteplantene dine. Det er akkurat det Linn Skåber og Ronny Brede Aase gjør denne høsten!

Linn Skåber, Ronny Brede Aase, Lars Andreas Aspesæter - Linn & Ronnys tacoshow

PREMIEREKLARE: Husmusiker Lars Andreas Aspesæter, programledere Linn Skåber og Ronny Brede Aase

Foto: Jon Marius Hyttebakk / NRK

Inne på et lite hotellmøterom i Tønsberg, sitter Linn og Ronny og jobber med manus. Få kilometer utenfor byen, bor familien Hauge Pedersen. Uvitende om at NRK skal ringe på døren dagen etterpå.

– Tenk det. Kvelden før aner ikke familien at de skal få deres drømmeartist, Marit Larsen inn i stua si, sier en spent Linn Skåber.

For henne er det denne gleden som overskygger premierenervene.

– Akkurat nå er svetter jeg på hendene. Men det at vi skal lage en drømmekveld for denne familien, blir veldig fint.

Det var mange nerver før programlederne skulle ut for å overraske familien. Se video under:

Det var mange nerver før Linn og Ronny skulle hjem til familien Hauge Pedersen for å overraske dem.

Gjennom høsten skal Linn og Ronny sammen med husmusiker Lars Andreas Aspesæter besøke norske hjem hver fredag, med et talkshow og tretti NRK-folk på slep. Dette er en hemmelig drøm som Linn har hatt lenge.

– Jeg har alltid hatt lyst til å komme inn i hjemmet til folk. Men jeg hadde ikke forstilt meg at jeg skulle ta med familiens drømmegjester, som er en enda større belønning.

Programlederne håper på å speile et stort bilde av Norge.

– Norge er befolket av forskjellige typer familier. Det finnes ikke vanlige familier, selv om folk tenker det. Det er alltid en essens som er gøy for seerne å se, sier Linn.

Ronny sier seg enig.

– Alle norske familier har noe å bidra med i et talkshow. Jeg har kjempelyst å møte noen som har hund og andre dyr. Alle som har dyr har ting på stell, og blir det kleint så kan jeg bare klappe hunden.

Lag Ronnys favoritt-taco. Se oppskrift her:

Utfyller hverandre

Før overraskelsen - Linn & Ronnys tacoshow

LIKE FØR: Programlederne følte på nervene før de skulle overraske familien.

Foto: Jon Marius Hyttebakk / NRK

Linn Skåber har vært med i flere norske filmer og TV-serier. Hun var fast paneldeltaker i Nytt på nytt fra 2007 til 2013, og vært dommer i Norske talenter på TV2. Ronny er best kjent fra P3morgen, men har også ledet P3 Gull og Sommeråpent.

I «Linn & Ronnys Tacoshow» er det første gang de jobber sammen. Selv mener de at de utfyller hverandre som programledere ganske bra.

– Linn er jo morsommere enn meg. Jeg ler veldig mye av henne, sier Ronny.

– Jeg var stor fan av Knut Borge. Da jeg var med i 20 spørsmål, glemte jeg til tider å snakke. For jeg falt i staver av hans formuleringer. Samme er det med Ronny. Jeg kan bare sitte og høre på hans ordrikhet, sier Linn.

«Linn & Ronnys tacoshow» har premiere på fredag, kl. 19:55 på NRK1.

Kulturstrøm

Flere kulturnyheter