Hopp til innhold

Take that med album og turné

Det blir både et nytt album og verdensturné med Take that.

Take That i 2010

Take That er tilbake sammen igjen.

Foto: Promo

Som tidligere bekreftet vil det altså bli et comeback med Robbie Williams tilbake i Take that.

Nå forteller det gjenforente Take That at det også vil bli én ny plate og turné neste sommer. Men bandet vil trolig la det bli med det.

Stor suksess

Robbie Williams

Robbie Williams har hatt stor suksess med sin solokarriere, men vil nå gjenforenes både på plate og turné med Take that.

Foto: ERIC GAILLARD / Reuters

Robbie Williams, som forlot det suksessfulle boybandet i 1995, har hatt stor suksess med sin solokarriere som kanskje har hatt en noe dalende kurve de siste årene.

I 2005 gjorde Take that comeback, uten Williams med på laget, men i juli kom bekreftelsen på at han igjen er tilbake i bandet.

Nå bekrefter også bandet at det blir et nytt album, med utgivelse i november.

Turné

- Akkurat nå snakker vi om en turné, forhåpentligvis neste sommer, sier Garry Barlow i følge Reuters i et radiointervju med BBC.

- Vi har en del planer på gang, men det er bare deler av det vi kan snakke om foreløpig, legger Robbie Williams til.

- Det legges store planer, men når, hvor og hva har vi ikke lov til å si – og vet ikke heller, sier han videre før Barlow røper litt mer.

- Dette er det 20. året for oss alle, så å gi ut et album og kanskje dra på verdensturné ville kanskje være en bra ting å gjøre.

Lar «Rob» være «Rob»

Robbie Williams og Garry Barlow er sammen igjen i Take That

Robbie Williams og Garry Barlow er er venner igjen og har laget duetten «Shame».

Foto: Joel Ryan / Ap

- Etter at vi har gjort det vil Rob (Robbie Williams) gå tilbake å bare være Rob, mens vi andre fortsetter å bare være oss fire. Da vil det bli som det har vært igjen, forklarer Barlow.

Les mer om Robbie Williams!

De to gamle vennene har også allerede gitt ut en ny låt som nylig har hatt radiopremiere. Duetten, med tittelen «Shame» blir å høre på Williams’ kommende samleplate «In and Out of Consciousness» og kan høres her.

Forholdet dem imellom har ikke alltid vært like godt, og det skal være dette den nye låta handler om.

Var nervøs

Robbie Williams skal ha vært svært nervøs før han igjen møtte sine gamle bandvenner i Los Angeles, før han og Barlow hadde en lang diskusjon om sine gamle uenigheter.

- Jeg har brukt de siste 15 årene på å tenke ut hva jeg skulle si. Men så hadde vi denne samtalen som endte så fantastisk godt. Vi sa begge unnskyld, og mente det begge to, sier Robbie Williams.

Take That på scenen i 1995

Take That på scenen i 1995, før Robbie Williams ga seg i gruppa.

Foto: Reuters

Kulturstrøm

  • Gyldendalprisen til Hanne Ørstavik

    «En av Norges mest markante og særpregede forfattere», heter det om vinneren av Gyldendalprisen for 2023, Hanne Ørstavik.

    Dermed kan Ørstavik føye enda en gjev litterær pris til en liste som fra før av omfatter Brageprisen, Sultprisen, P2-lytternes romanpris, Amalie Skram-prisen, Oktoberprisen, Doblougprisen og Aschehougprisen.

    Gyldendalprisen er på hele en halv million kroner og deles ut annethvert år til «et særlig betydelig forfatterskap uavhengig av hvilket forlag forfatteren er tilknyttet».

    Hanne Ørstavik utgir bøkene sine på Oktober forlag, har skrevet til sammen 14 romaner, senest fjorårets «Bli hos meg», og er oversatt til 30 språk.

    Hanne Ørstavik, Gyldendalprisen
    Foto: Forlaget Oktober