TACOLAKS I PITA
500 laks eller ørretfilet
1 rød paprika
1 gul paprika
3 vårløk
2 dl creme fraiche
1 pose tacokrydder
4 pitabrød
litt salat
olje til steking
Skjær laksen i små terninger og krydre med tacokrydder.
Rens paprikaen og skjær den i små biter, skjær vårløken i tynne ringer.
Stek paprikaen ved middels varme til den blir helt bløt.
Ha parikaen over på en tallerken. Skru opp varmen og stek lakseterningene raskt sammen med vårløken.
Tilsett creme fraiche og den stekte paprikaen.
Fyll blandingen i varme pitabrød sammen med litt salat.
Serveres f.eks. med slangeagurk i lange staver og en fruktfantasi.
FRUKTFANTASI
6 dl appelsinjuice
3 dl ananasjuice
en bit melon
isbiter
ev. en håndfull fryste jordbær
Kjør alle ingrediensene i en hurtigmikser.
Hell i høye glass og pynt med f.eks. tynne skiver ananas og melonkuler festet i paraplyer el.l.