NRK Meny
Normal

Tacolaks og fruktfantasi

Kokke-Lise frir til de litt yngre og serverer tacolaks og en herlig fruktdrikk som helt sikkert tiltrekker folk i alle aldre!

TACOLAKS I PITA

 

500 laks eller ørretfilet

1 rød paprika

1 gul paprika

3 vårløk

2 dl creme fraiche

1 pose tacokrydder

4 pitabrød

litt salat

olje til steking

 

Skjær laksen i små terninger og krydre med tacokrydder.

Rens paprikaen og skjær den i små biter, skjær vårløken i tynne ringer.

Stek paprikaen ved middels varme til den blir helt bløt.

Ha parikaen over på en tallerken. Skru opp varmen og stek lakseterningene raskt sammen med vårløken.

Tilsett creme fraiche og den stekte paprikaen.

Fyll blandingen i varme pitabrød sammen med litt salat.

Serveres f.eks. med slangeagurk i lange staver og en fruktfantasi.

 

 

FRUKTFANTASI

 

6 dl appelsinjuice

3 dl ananasjuice

en bit melon

isbiter

ev. en håndfull fryste jordbær

Kjør alle ingrediensene i en hurtigmikser.

Hell i høye glass og pynt med f.eks. tynne skiver ananas og melonkuler festet i paraplyer el.l.