Hopp til innhold

Styling-guide, del 2

I går tok vi for oss JDM, Euro og Japstilen. I dag er det hvordan du skal få en bil til å se dyr ut, kul ut sidelengs og over the top som gjelder.

Audi
Foto: Willvision

Les styling-guide, del 1

Du kan like det eller ikke. Men fakta er at noen elsker å bygge seg en bil som skiller seg ut fra alle andre. Problemet er bare at det kan gå så frytkelig galt om man ikke holder tunga rett i munn og har en klar plan.

Det kan derfor være veldig lurt å sette seg inn i andre prosjekter og stiler og plukke det du liker. For selv om du vil ha noe unikt er det masse å lære av andre som har lykkes med sine biler.

Cybertuning

En liten digresjon, om du ikke har tenkt til å modifisere din egen bil, eller kanskje ikke har råd eller tatt lappen enda, kan det likevel være gøy å prøve seg frem i Photoshop.

Det kalles for Cybertuning og Digimods er en av de beste sidene der ute for deg som ønsker å lære deg hvordan det gjøres. Det kan til og med være lurt for deg som har planer om et vanvittig prosjekt.

Style bilen din først på dataen med de delene du ønsker deg, så oppdager du tidlig om det er noe som ikke stemmer.

Men, i dag skal vi som sagt ta for oss tre nye stiler:

Les om DUB/BLING/VIP

Les om drifte-stilen

Les om Showbiler

Kulturstrøm

  • Gustav Klimts siste maleri solgt på auksjon

    Maleriet «Portrait of Miss Lieser» av den østerrikske kunstneren Gustav Klimt ble solgt på auksjon i Wien for 30 millioner euro, som tilsvarer rundt 350 millioner kroner.

    Klimt startet på portrettet i 1917, og det skulle bli hans siste maleri før han døde året etter. Han fikk aldri gjort det helt ferdig.

    Maleriet var savnet i nesten 100 år før det dukket opp på auksjonshuset i Wien tidligere i år, skriver BBC.

    Det har vært flere debatter om hvem kvinnen på bildet er, og hva som skjedde med bilde under 2. verdenskrig.

    Auksjonsleder Michael Kovacek, co-administrerende direktør for Kinsky Auction House taler ved siden av Claudia Moerth-Gasser, Klimt Expert, i begynnelsen av en auksjon for den østerrikske kunstneren Gustav Klimts portrett ble auksjonert ut.
    Foto: Reuters
  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.