Styling-guide, del 2

I går tok vi for oss JDM, Euro og Japstilen. I dag er det hvordan du skal få en bil til å se dyr ut, kul ut sidelengs og over the top som gjelder.

Audi
Foto: Willvision

Les styling-guide, del 1

Du kan like det eller ikke. Men fakta er at noen elsker å bygge seg en bil som skiller seg ut fra alle andre. Problemet er bare at det kan gå så frytkelig galt om man ikke holder tunga rett i munn og har en klar plan.

Det kan derfor være veldig lurt å sette seg inn i andre prosjekter og stiler og plukke det du liker. For selv om du vil ha noe unikt er det masse å lære av andre som har lykkes med sine biler.

Cybertuning

En liten digresjon, om du ikke har tenkt til å modifisere din egen bil, eller kanskje ikke har råd eller tatt lappen enda, kan det likevel være gøy å prøve seg frem i Photoshop.

Det kalles for Cybertuning og Digimods er en av de beste sidene der ute for deg som ønsker å lære deg hvordan det gjøres. Det kan til og med være lurt for deg som har planer om et vanvittig prosjekt.

Style bilen din først på dataen med de delene du ønsker deg, så oppdager du tidlig om det er noe som ikke stemmer.

Men, i dag skal vi som sagt ta for oss tre nye stiler:

Les om DUB/BLING/VIP

Les om drifte-stilen

Les om Showbiler

Kulturstrøm

 • Kanye snakket om «presidentkallet»

  I et tre timer langt radiointervju hos Joe Rogan snakket Kanye West om sitt kall etter å bli «lederen av den frie verden». Han kom også med udokumenterte antydninger om at Bob Marley, Michael Jackson og Prince hadde blitt drept, melder Variety.

  Kanye West
  Foto: ANGELA WEISS
 • Fremtidens kunst

  Norsk kunstner tjente mer på 8 måneder enn på 10 år. Ny teknologi og digitale kunstauksjoner har gjort det mulig å nå kunstsamlere over hele verden.

  Digital kunst omsettes for millioner – norsk kunstner tjente mer på 8 måneder enn på 10 år