Stuntmann døde under innspilling av «Walking Dead»

En stuntmann døde etter å ha pådratt seg alvorlige skader under produksjonen av TV-seriens åttende sesong i Atlanta.

Zombies

THE WALKING DEAD: AMC har stanset produksjonen av serien midlertidig.

Foto: John Bazemore / AP

John Bernecker (33) mistet livet da han falt ned seks meter og slo hodet i et betonggulv under innspillingen av en scene, melder BBC.

Hendelsen fant sted på onsdag, og AMC Networks uttalte da at de ville stoppe produksjonen midlertidig.

– Vi er svært lei oss for at Bernecker ble skadet under inspillingen, skrev AMC i en uttalelse, før Berneckers død ble bekreftet.

Ifølge BBC døde Bernecker onsdag kveld av alvorlige hodeskader som følge av fallet.

Stuntmannen har tidligere spilt i filmer som, «Black Panther», «Logan: The Wolverine», og den nyeste versjonen av «Fantastic Four».

Laster Twitter-innhold

«Twilight»-stjernen, Kellan Lutz omtaler Bernecker som en av de mest talentfulle stuntmennene han noen gang har jobbet med, på Twitter.

Laster Twitter-innhold

Mens «Walking Dead»-skuespilleren Lauren Cohan ber fansen om å be for stuntmannen og hans etterlatte.

Laster Twitter-innhold

TV-seriens produsent, Gale Anne Hurd, tvitret at hele produksjonen ber for Berneckers familie, venner og kollegaer.

Laster Twitter-innhold

«The Walking Dead» er en amerikansk dramaserie som har gått på AMC siden 2010. Serien handler om en liten gruppe overlevende etter en «zombieapokalypse», som søker etter trygghet.

Kulturstrøm

  • Parler oppe på russisk plattform

    Parler, det sosiale mediet som er blitt populært blant ytre høyre-tilhengere i USA, er delvis oppe igjen etter å ha blitt kastet ut av App store. Et russisk teknologifirma har tilbudt Parler plass på sin plattform, melder Reuters.

  • Garth Brooks syng for Biden

    Countrystjerna Garth Brooks skal delta på scenen i Washington under innsettingsseremonien til Joe Biden, ifølgje Hollywood Reporter. Brooks er, etter Beatles, den mestseljande plateartisten i USAs historie. Lady Gaga skal synge nasjonalsongen.

  • Høie skal revurdere seteregel

    Etter press frå kulturlivet vil helseminister Bent Høie vurdere koronaregelen om fastmonterte seter på ny. – Blir det ei endring, er dette ein gladnyheit for musikk, kunst og kultur, seier Tone Østerdal i Norske Konsertarrangørar til Dagsavisen.