Streaplers i På dansefot

«Hela vackan lång» er Streaplers sin plateutgivelse nummer 55. Bandet har også holdt det gående i 55 år. Lørdag 10. mai er Kjetil Granli fra bandet gjest i På dansefot.

Streaplers 2014
Foto: promo Streaplers

Etter 55 år så kjører Streaplers på videre med fullt trykk. På denne nye plata finnes det 16 låter, samtlige med et godt arrangement og det kjente soundet som Streaplers har. 55 år og like mange plater, det er Streaplers. De fem stolte herrene i bandet fører tradisjonen videre, samtidlig som de søker nye utfordringer. Hør Kjetil Granli i På dansefot, lørdag 10. mai klokka 22:00

Kulturstrøm

 • Filmer mer tilgjengelige i 2021

  Warner Bros opplyser torsdag at de i 2021 kommer til å gjøre nye filmer tilgjengelige både på kino og på strømmetjenesten HBO Max samme dag, melder New York Times. Tiltaket innføres etter at kinoer har måttet stenge som følge av pandemien.

  Filmplakat i Hollywood.
  Foto: Valerie Macon / AFP
 • Dialektpris til Victor Sotberg

  YouTubar og programleiar Victor Sotberg frå Steinkjer har vunne Dialektprisen 2020. Prisen blir kvart år delt ut av Norsk Målungdom. – Det betyr heilt sjukt mykje for meg. Ikkje berre fordi eg er veldig stolt over mi trønderske dialekt, men fordi eg er glad i dialektar sånn generelt, seier 29-åringen til Norsk Målungdom.

  Victor Sotberg debuterer som artist med BlimE-låta 2020
  Foto: Svend Even Hærra / NRK
 • Operaen strømmer gratis i desember

  Den Norske Opera & Ballett får ikke ha publikum i salen, men strømmer opera, ballett og konsertopplevelser gratis fra lørdag 12. desember med premiere på Barberen i Sevilla.