Politiet stormet huset til Winehouse

Skandalene vil ingen ende ta. Nå har Amy Winehouse sin ektemann blitt arrestert.

Amy Winehouse Blake Fielder-Civil

Dersom vi skal tro den britiske tabloiden The Sun er Amy Winehouse-ektemannen Blake Fielder-Civil arrestert for å ha forsøkt å stoppe en sak der han står tiltalt for overfall.

Foto: Matt Sayles / AP

Torsdag brøt britisk politi seg inn i London-huset til artisten Amy Winehouse. Nå er ektemannen, Blake Fielder-Civil, arrestert.

Brøt seg inn med kubein

Ved hjelp av et kubein brøt politiet seg inn i sangerens hjem i Camden, skriver den britiske tabloidavisen The Sun .

Verken Winehouse eller ektemannen Blake Fielder-Civil var til stede, men senere torsdag kveld ble Fielder-Civil arrestert utenfor en pub.

- Vi kan bekrefte politiaktivitet som knytter seg til en større politioperasjon, sier en talsmann for politiet i en knapp melding til avisen.

Anklaget for overfall

The Sun skriver videre at Fielder-Civil er arrestert for å ha forsøkt å kjøpe seg fri fra en sak der han er anklaget for overfall. Etter en barkrangel, anmeldte en mann ved navn James King ham samt tre andre menn.

Fielder-Civil skulle møte i retten mandag for å forklare seg, men artistektemannen skal ha tilbudt King 200.000 pund for å trekke anmeldelsen og dermed gå fri fra anklagene, ifølge avisen.

Kulturstrøm

 • Historisk rettssak i bokbransjen

  Gyldendal skuldar Jørn Lier Horst for å selje piratkopiar av bøker han har skrive sjølv. Horst er ueinig. I dag starta rettssaka mellom dei to gigantane. Ifølgje Agnes Moxnes, kulturkommentator i NRK, vil dommen ha stor betyding for den som vinn.

 • Sinnataggen tilbake på plass

  Sinnataggen er tilbake i Vigelandsparken, etter at den lille statuen ble utsatt for hærverk natt til tirsdag 6. april. Skulpturen er restaurert og ble tirsdag plassert tilbake på broen i parken, det melder Kulturetaten i Oslo i en pressemelding.

  Sinnataggen på plass igjen
  Foto: Marte Grette, Vigelandsmuseet
 • Festivalen Findings flyttes

  Findings 2021 flyttes til 10. og 11. september, og går av stabelen på Bislett Stadion i Oslo. Den nederlanske artisten Tiësto er første bekreftede artist.