NRK Meny
Normal

Politiet stormet huset til Winehouse

Skandalene vil ingen ende ta. Nå har Amy Winehouse sin ektemann blitt arrestert.

Amy Winehouse Blake Fielder-Civil

Dersom vi skal tro den britiske tabloiden The Sun er Amy Winehouse-ektemannen Blake Fielder-Civil arrestert for å ha forsøkt å stoppe en sak der han står tiltalt for overfall.

Foto: Matt Sayles / AP

Torsdag brøt britisk politi seg inn i London-huset til artisten Amy Winehouse. Nå er ektemannen, Blake Fielder-Civil, arrestert.

Brøt seg inn med kubein

Ved hjelp av et kubein brøt politiet seg inn i sangerens hjem i Camden, skriver den britiske tabloidavisen The Sun .

Verken Winehouse eller ektemannen Blake Fielder-Civil var til stede, men senere torsdag kveld ble Fielder-Civil arrestert utenfor en pub.

- Vi kan bekrefte politiaktivitet som knytter seg til en større politioperasjon, sier en talsmann for politiet i en knapp melding til avisen.

Anklaget for overfall

The Sun skriver videre at Fielder-Civil er arrestert for å ha forsøkt å kjøpe seg fri fra en sak der han er anklaget for overfall. Etter en barkrangel, anmeldte en mann ved navn James King ham samt tre andre menn.

Fielder-Civil skulle møte i retten mandag for å forklare seg, men artistektemannen skal ha tilbudt King 200.000 pund for å trekke anmeldelsen og dermed gå fri fra anklagene, ifølge avisen.

Kulturstrøm

 • Dom mot tyrkiske journalister

  Minst 13 journalister fra den tyrkiske avisen Cumhuriyet ble dømt for terroranklager i Istanbul i kveld. Tre ble frikjent, ifølge Reuters.

  Tyrkiske journalister i rettsak
  Foto: Yasin Akgul / AFP
 • Nordic Light er i gang

  Kreativ leiar Morten Krogvold stod for den offisielle opninga av årets Nordic Light-festival i Kristiansund i dag. Fotofestivalen blir arrangert for trettande gang i år og trekker fotografar og fotointeresserte frå heile verda.

  Kreativ leiar Morten Krogvold stod for den offisielle opninga av årets Nordic Light-festival i Kristiansund i dag.