NRK Meny

Stjerner til Tarantino

Luke Perry, Damian Lewis og Dakota Fanning henger seg på det allerede stjernespekkede laget med blant andre Brad Pitt og Leonardo DiCaprio som skal spille i Quentin Tarantinos nye spillefilm «Once Upon a Time in Hollywood», skriver Hollywood Reporter. Filmen utspiller seg i 1969, og skal ta for seg drapet på skuespiller Sharon Tate, ifølge Business Insider. Filmen har premiere i august neste år.

Damian Lewis
Foto: Evan Agostini / Ap/scanpix

Kulturstrøm

 • Becaye Aw til Global Nights

  Becaye Aw er valgt til festivalmusiker på neste Global Nights festival i overgangen mai/juni 2019 på Sentralen i Oslo. Bacaye har røtter til Fulanifolket, og vokste opp i Dakar i Senegal. Musikken hans er beskrevet som vestafrtikansk blues som kombinerer eldre tradisjoner og moderne musikk.

 • TV-spel fører til turistboom

  Traileren for TV-spelet «Fallout 76» har ført til auka interesse for den amerikanske delstaten Vest-Virginia. Turistsida WVExplorer.com melder til Kotaku at den daglege trafikken har gått frå 2000 daglege besøk til 30 000. Spelet kjem ikkje ut før i november i år, men traileren for spelet har allereie 17 millionar visningar på Youtube.

 • Se høydepunkt fra Grieg-sendingen

  I helga gjennomførte 600 musikere verdens lengste Grieg-konsert! Her er noen av høydepunktene.

  Fikk du ikke med deg det historiske musikkmaratonet? Du kan se alle de 74 opusene i NRK TV.