NRK Meny
Normal

Stjernekamp 2017

Det er klart for nok en sesong med Stjernekamp på NRK1. Ti nye artister skal kjempe om tittelen Norges ultimate entertainer.

Stjernekamp 2017
Foto: Julia Marie Nagelstad

Oppdatering: Det er stor etterspørsel etter billetter til Stjernekamp. Alle sendingene er dessverre fulle, og ventelistene er lange. Det er derfor ikke lenger mulig å reservere plasser.

Sendingene går live fra studio på Fornebu ti lørdager på rad, fra 26. august til 29. oktober kl. 19.55.

Høstens sjangere er:

26.08 – Stadionrock
02.09 – EDM (elektronisk dansemusikk)
09.09 – Country
16.09 – Hiphop
23.09 – Opera
30.09 – Blues / Gruppe
07.10 – Hardrock / Akustisk
14.10 – Musikal / Reggae
21.10 – Disco / Joik
28.10 – Finale

For mer informasjon om sesong 6 av Stjernekamp, se her!

Kulturstrøm

 • Norsk jazz på verdens største messe

  Norge blir synlig på nok en kulturarena i 2019: Som partnerland under verdens største jazzmesse, tyske Jazzahead i Bremen. Norge er også hovedland under verdens støste bokmesse i Frankfurt i 2019. Norsk jazz vil få en sentral plass både i konsert- og messeprogrammet, melder Norsk Jazzforum.

 • Egyptisk fotograf får pris

  Den egyptiske pressefotografen Mahmoud Abu Zeid, kjent som Shawkan, er tildelt Verdens pressefrihetspris, opplyser UNESCO. Shawkan ble pågrepet i august 2013 mens han dekket de blodige sammenstøtene mellom egyptiske sikkerhetsstyrker og tilhengere av den avsatte presidenten Mohamed Mursi fra Det muslimske brorskapet (NTB).

 • Cameron om Avatar-oppfølgere

  Regissør James Cameron står ved planen om å lage ytterligere fire «Avatar»-filmer. Han er for tiden hundre filmdager inn i den første oppfølgeren og har skrevet ferdig manus til den andre og tredje filmen. Den første «Avatar»-filmen hadde premiere i 2009 og er den mest innbringende filmen i Hollywoods historie etter «Star Wars: The Force Awakens» (NTB).

  Video Filmanmeldelse: Avatar
  Foto: Nyhetsspiller