NRK Meny
Normal

Stjernekamp 2017

Det er klart for nok en sesong med Stjernekamp på NRK1. Ti nye artister skal kjempe om tittelen Norges ultimate entertainer.

Stjernekamp 2017
Foto: Julia Marie Nagelstad

Oppdatering: Det er stor etterspørsel etter billetter til Stjernekamp. Alle sendingene er dessverre fulle, og ventelistene er lange. Det er derfor ikke lenger mulig å reservere plasser.

Sendingene går live fra studio på Fornebu ti lørdager på rad, fra 26. august til 29. oktober kl. 19.55.

Høstens sjangere er:

26.08 – Stadionrock
02.09 – EDM (elektronisk dansemusikk)
09.09 – Country
16.09 – Hiphop
23.09 – Opera
30.09 – Blues / Gruppe
07.10 – Hardrock / Akustisk
14.10 – Musikal / Reggae
21.10 – Disco / Joik
28.10 – Finale

For mer informasjon om sesong 6 av Stjernekamp, se her!

Kulturstrøm

  • Fant ukjent Stanley Kubrick-manus

    Et Stanley Kubrick-manus de fleste trodde ikke fantes er funnet. «Burning Secret» er en filmatisering av en novelle av Stefan Zweig, skriver The Guardian. Manuset er skrevet i 1956 sammen med forfatteren Calder Willingham, og ble funnet av en filmprofessor ved Bangoor-universitetet, Nathan Abrams. – Alle trodde dette var tapt, jeg kunne ikke tro det da jeg fant det. Kubrick-fans har visst at han ville skrive dette manuset men ingen visste at han gjorde det ferdig, sier Abrams til avisen. Les mer om Kubrick hos NRK Filmpolitiet.

    Stanley Kubrick
    Foto: AP/Scanpix
  • "Pariserne" på Lillehammer

    Per Krogh var blant Matisse-elevene som levde det livlige bohemliv i Paris, men han tjenestegjorde også som skiskoldat for Frankrike under den 1.verdenskrig. I utstillingen "Pariserne" på Lillehammer kunstmuseum vises Krohgs kunst fra Paris sammen med flere andre norske kunstnere som ble en del av Matisse-kretsen tidlig på 1900-tallet. Hør historien i Studio 2 i NRK P2: