Stine Fiskaa

En av Michael Jacksons mange dedikerte fans heter Stine Fiskaa. Hun rett og slett digger ham - og det holdt til seier i tidenes første Kvitt eller dobbelt-duell!

Stine Fiskaa
Foto: Ekroll, Anne Liv / Anne Liv Ekroll, NRK

Stine er 18 år fra Fiskåbygd i Møre og Romsdal.
Interessen for Michael Jackson kom da hun bare var 4-5 år gammel, og siden har hun vært hektet! Stine er en ekte fan, hun ELSKER Michael Jackson. Effektsamlingen er stor, og rommer rundt 40-50 dvd’er og minst like mange cd’er. Jenterommet er også preget av en mengde plakater.

Uten om Michael Jackson er Stine interessert i dans og opptrer på diverse show. Hun begynte å danse da hun var 7 år, etter å ha sett en Michael-konsert på tv.
Stine skal til USA neste sommer, og drømmer om å få se Neverland-ranchen og ikke minst Michael Jackson i egen person!

Michael Jacksons album "Thriller"
Foto: Albumcover

Stines emne

Michael Jackson er en amerikansk sanger, danser og komponist. Jackson kalles ofte "king of pop", og det med rette. Han har hatt utallige hits over hele verden, og har solgt millioner av plater. Hans album "Thriller" fra 1982 er fortsatt verdens mest solgte album.

Stine møtte til historiens første Kvitt eller dobbelt-duell mot Tora Dahle Aagård .

Kulturstrøm

 • Skal lage nytt studioalbum

  Coldplay skal jobbe med et nytt album neste år, ifølge Mat Whitecross som er regissøren bak filmen «A Head Full Of Dreams», som forteller den 20 år lange historien om bandet, melder underholdningsnettstedet NME. – De har hatt pause i år, noe de ikke har for vane, sier Whitecross til nettstedet. Det nye studioalbumet blir Coldplays åttende.

  Coldplay
  Foto: GEOFFROY VAN DER HASSELT / AFP
 • Filmanmeldelse: Rafiki

  Den Kenyanske filmen Rafiki ble først bannlyst i hjemlandet, der likekjønnede forhold er straffbart med opptil 14 års fengsel. Dette understreker bare temaet i denne historien, som er en varm og øm fortelling om homofil kjærlighet som blir møtt av samfunnet på brutalt vis, mener NRKs anmelder. Terningkast 4.

  Rafiki
  Foto: Europafilm