STERK DEBUTPLATE

Du bør merke deg navnet Sogns med en gang. Nå er gutta klare med sin debutplate som er sterke saker!

Sogns

Sogns

Siden starten i 2005 har Sogn jobbet med skape sin egen stil. Midt i oppkjøringen fikk bandet mulighet til å være med i Lyden av lørdag på NRK. Dette var en mulighet som bandet ikke kunne si nei til. Etter mange uker med opptak og direktesendinger var bandet plutselig mange erfaringer rikere. Nå har bandet gjort unna mange timer i studio hos Morten Nyhus på Gjøvik. De 12 melodiene på plata er fullt og helt innspilt av gutta i Sogns. De må være fornøyd med produktet, for det er ikke mange danseband som gir ut en så sterk debutplate. Når melodier som ”Ta meg tælbasjatt”og ”Trækkspellere´n” kommer, hører jeg hva som bor i dette bandet. Det er tydelig at Espen, Geir Aage, Martin, Aage, Anders og Kim har funnet sin stil.

Om noen uker er Sogns gjester i På dansefot

Gratulerer Sogns!

Kulturstrøm

 • Radioportrett splitter Danmark

  Radio24syv sendte sist uke et portrett av Ghita Nørby der den folkekjære skuespilleren skjeller ut journalisten helt fra starten av intervjuet. Dokumentaren har vakt oppsikt i Danmark. Journalistens instagrambilde av sine forberedelser til intervjuet fikk søndag danske mediesjefer til å spørre om konflikten var iscenesatt.

  Ghita Nørby
  Foto: Scanpix / Scanpix
 • Warner Bros.-sjef måtte gå

  Kevin Tsujihara har gått av som sjef og styreleder i det amerikanske medieselskapet Warner Brothers, melder Dagbladet. Gransking avslørte at Tsujihara hadde tilbudt seg å introdusere den britiske skuespilleren Charlotte Kirk for innflytelsesrike skikkelser i Hollywood i bytte mot sex.

 • Jack the Ripper DNA-identifisert

  Den britiske seriemorderen som herjet i London i 1888 er når blitt identifisert som Aaron Kosminski, en polsk frisør. Jack the Ripper er en av kulturens store gjennomgangsfigurer og har opptrådt i tallrike filmer, tv-serier, videospill, musikk og tegneserier.