Hopp til innhold

STERK DEBUTPLATE

Du bør merke deg navnet Sogns med en gang. Nå er gutta klare med sin debutplate som er sterke saker!

Sogns

Sogns

Siden starten i 2005 har Sogn jobbet med skape sin egen stil. Midt i oppkjøringen fikk bandet mulighet til å være med i Lyden av lørdag på NRK. Dette var en mulighet som bandet ikke kunne si nei til. Etter mange uker med opptak og direktesendinger var bandet plutselig mange erfaringer rikere. Nå har bandet gjort unna mange timer i studio hos Morten Nyhus på Gjøvik. De 12 melodiene på plata er fullt og helt innspilt av gutta i Sogns. De må være fornøyd med produktet, for det er ikke mange danseband som gir ut en så sterk debutplate. Når melodier som ”Ta meg tælbasjatt”og ”Trækkspellere´n” kommer, hører jeg hva som bor i dette bandet. Det er tydelig at Espen, Geir Aage, Martin, Aage, Anders og Kim har funnet sin stil.

Om noen uker er Sogns gjester i På dansefot

Gratulerer Sogns!

Kulturstrøm

  • Gåte er fornøyd, men spente

    Til NRK sier Gåte at de er fornøyde med plasseringen de har fått i sin semifinale, men at de samtidig er spente på stemningen i salen etter Israels opptreden.

    Tidligere tirsdag ble det kjent at Norge opptrer rett etter Israel i den andre semifinalen i Malmö 9. mai. EBU har fått kritikk fra flere hold for å la Israel delta.

    Jim Ødegård Pedersen, leder folkejuryen Adresse Malmö, tror det kommer til å gå bra. Men sier at Israels bidrag ikke er det enkleste å opptre etter i år. Også han er spent.

  • Madonna avslutter turné med stor gratiskonsert

    Madonna skal holde en enorm gratiskonsert på Copacabana i Rio de Janeiro 4. mai som avslutning på Celebration-turneen som startet i oktober.

    På Madonnas nettside omtales konserten som hennes «største show hittil». Den er en «takk til fansen for å ha feiret musikken hennes i mer enn fire tiår».

    Madonna
    Foto: Evan Agostini / AP