– Alle stemmene er talt

Flere har tipset NRK.no om at de ikke fikk stemt under kveldens finalesending. – Alle stemmene har blitt talt, sier prosjektleder Pia Basberg til NRK.no.

Stjernekampfinale

Det var ekstremt stor pågang da seerne skulle stemme frem en vinner i årets Stjernekamp.

Foto: Julia Naglestad / NRK

Etter en intens og jevn finale ble det endelig klart at Silya Nymoen vant årets Stjernekamp. Men flere seere melder om at de ikke fikk stemt under finalen.

– Vi har aldri fått så mange stemmer, så dette er stemmerekord for Stjernekamp. Dessverre er det ikke unormalt at noen mottar sen bekreftelse på sin stemme, sier prosjektlederen til NRK.no.

– Har alle stemmene som kom inn blitt talt?

– Ja. De stemmene som teller er de som kom inn før Kåre Magnus sa at avstemmingen er avsluttet.

Basberg sier det kan gå så mye som et døgn før noen av bekreftelsesmeldingene kommer ut.

– Noen kan få den et døgn senere, og det kan også være tilfelle at de ikke mottar kvittering. Vi har ikke registrert noen problemer i vårt system. Eventuelt kan det være problemer hos lokal mobiloperatør, men det kan beklageligvis ikke NRK gjøre noe med.

Kulturstrøm

 • Verdens første forfatter var kvinne

  Enheduanna var prestinne og poet og levde i Mesopotamia for 4500 år siden. Forfatter Berit Hedemann og professor emeritus Jens Erland Braarvig snakker om hvordan historiens første forfatter har truffet dem med sine 4500 år gamle erotiske dikt. Hør samtalen her i Studio 2 på NRK P2.

  Mesopotamisk gudinne Nanna
 • Fikk Aschehougs barnebokpris

  Marianne Kaurin får Aschehougs pris for sitt forfatterskap. Forlaget sier at forfatteren bekrefter sin posisjon som en av våre aller mest lovende forfattere gjennom romanen hun kom med i høst; Syden. Prisen er på 30.000 kroner. Les NRKs Anne Cathrine Straumes anmeldelse av boka «Syden» her.

  Marianne Kaurin forfatterportrett
  Foto: Aschehoug forlag
 • Medlem av Salhuskvintetten er død

  Ole Mjelde døde onsdag, 93 år gammel. Mjelde var siste gjenlevende fra den legendariske gruppen Salhuskvintetten, skriver Bergensavisen. Salhuskvintetten var veldig populære på Vestlandet, men solgte plater over hele landet.