NRK Meny
Normal

– Alle stemmene er talt

Flere har tipset NRK.no om at de ikke fikk stemt under kveldens finalesending. – Alle stemmene har blitt talt, sier prosjektleder Pia Basberg til NRK.no.

Stjernekampfinale

Det var ekstremt stor pågang da seerne skulle stemme frem en vinner i årets Stjernekamp.

Foto: Julia Naglestad / NRK

Etter en intens og jevn finale ble det endelig klart at Silya Nymoen vant årets Stjernekamp. Men flere seere melder om at de ikke fikk stemt under finalen.

– Vi har aldri fått så mange stemmer, så dette er stemmerekord for Stjernekamp. Dessverre er det ikke unormalt at noen mottar sen bekreftelse på sin stemme, sier prosjektlederen til NRK.no.

– Har alle stemmene som kom inn blitt talt?

– Ja. De stemmene som teller er de som kom inn før Kåre Magnus sa at avstemmingen er avsluttet.

Basberg sier det kan gå så mye som et døgn før noen av bekreftelsesmeldingene kommer ut.

– Noen kan få den et døgn senere, og det kan også være tilfelle at de ikke mottar kvittering. Vi har ikke registrert noen problemer i vårt system. Eventuelt kan det være problemer hos lokal mobiloperatør, men det kan beklageligvis ikke NRK gjøre noe med.

Kulturstrøm

 • Omstridt østerriker tilbake i Norge

  Den omdiskuterte Ibsenprisvinneren Peter Handke er tilbake på Nationaltheatret med sitt nye stykke «Kunsten å spørre eller Reisen til det sonore landet ». Handke ble møtt med demonstrasjoner utenfor teatret da han kom for å motta Ibsenprisen i 2014.

  Den østerrikske forfatteren og dramatikeren ble beskyldt for å bagatellisere serbiske krigsforbrytelser, og fordi han talte i begravelsen til tidligere president og folkemordtiltalte Slobodan Milosevic.

  Handke møtt av demonstranter.
  Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
 • Årets vinnere av Gullrutens fagpris

  Gullrutens fagpris for beste manus og lyddesign gikk til Dramaserien «Heimebane», og «Grenseland» fikk prisen for beste foto og regi. Prisene ble delt ut på Chateau Neuf i Oslo i går kveld. Se Rushprints fulle oversikt over vinnerne her:

  Laster Twitter-innhold
 • 16 millioner til bibliotek

  Nasjonalbiblioteket har bevilget 16 millioner kroner til 56 prosjekter og utviklingstiltak i bibliotek over hele landet. En rekke av prosjektene som har fått støtte er knyttet til videreutvikling av bibliotektilbudet til barn og unge, og mange bibliotek er nå spesielt opptatt av å invitere innbyggerne og lokalsamfunnet inn i utviklingsprosessen (NTB).