Skarsgård dropper «True Blood» for von Triers nymfo-film

Stellan Skarsgård kunne fått muligheten til å spille i vampyr-serien «True Blood» med sønnen Aleksander, men takket i stedet ja til Lars von Triers neste prosjekt - «Nymfomanen».

Aleksander og Stellan Skarsgård i Lars von Triers «Melancholia».

Aleksander og Stellan Skarsgård spilte mot hverandre i Lars von Triers «Melancholia». Men Skarsgård senior takket nei til å bli med sønnen i «True Blood».

Foto: Christian Geisnæs / Zentropa

True Blood

Aleksander Skarsgård som Eric i «True Blood», som du får se igjen på NRK i 2012.

Foto: HBO / NRK
Stellan Skarsgård

Stellan Skarsgård hviler ikke på laurbærene, og har derfor ikke tid til å jobbe med sønnen.

Foto: Kirsti Falch-Nilsen, NRK.no

For de som hadde håpet å se far og sønn Skarsgård i de blodige omgivelsene i Bon Temps - der vampyrserien «True Blood» utspiller seg, må vi dessverre skuffe dere.

Det er ikke fordi Stellan ikke verdsetter sønnen Aleksanders innsats, eller vil spille mot sønnen igjen, slik han gjorde i von Triers «Melancholia». Tvert i mot mener han sønnen gjør det bra i serien.

– Jeg har rett og slett ikke tid, uttaler han til E Online.

Skarsgård vil heller ikke ta æren for sønnens karrieresuksess.

– Jeg gir ham faktisk ikke råd. Alle mine barn er selv ansvarlige for livet sitt fra de er 16 år. Han skal selv ha æren for sin suksess, sier Stellan.

Skal spille i von Triers nymfoman-film

Skarsgård senior er en travel mann, og har foruten å nettopp ha ferdiggjort den amerikanske versjonen av den første Millenium -filmen, basert på Stieg Larssons bøker, også flere andre prosjekter på blokka.

Blant annet skal han snart i gang med Lars von Triers neste prosjekt, «Nymfomanen» - en erotisk film der vi følger en kvinnes erotiske liv fra hun er baby til hun er 50.

Filmen skal etter planen inneholde en eksplisitte scener av samleie, slik von Trier har gjort tidligere i både «Idiotene» og «Antichrist».

– Han (von Trier) er virkelig klar for å gjøre dette. Jeg tror det vil bli en svært underholdende film, veldig erotisk, men også veldig morsom. Hvor pornografisk den blir får vi se på, det vil sponsorene være med å diktere, sa produsent Peter Aalbæk Jensen da von Triers nye prosjekt ble kjent.

Filmen blir etter planen inndelt i åtte kapitler med titler som «The Western and Eastern Church» and «The Little Organ School».

Kulturstrøm