Dette trenger du:
4 stk hvit fiskefilet, 180-200gr steinbit eller breiflabb
1 hakket løk
4 hakkede tomater, bruk gjerne fra boks
2ts knust koriander
200gr cashewnøtter
2 ts karri pasta
200g basmatiris
500gr pillede reker
Olivenolje til steking
2 håndfull hakket, frisk koriander
4dl vann
Salt og pepper
Slik gjør du:
Varm olivenolje i en stekepanne og fres løken i et par minutter, tilsett karripastaen når løken er blitt myk. Tilsett hakkede tomater, tørr koriander og cashewnøtter. Fres videre i 30 sekunder. Tilsett risen og fres i nye 30 sekunder. Tilsett så vann og kok opp,
la det småkoke under lokk i cirka 15minutter. Stek fisken i pannen med olivenolje, salt og pepper. Stek 2-3 minutter på hver side. Tilsett rekene i risen rett før servering og smak til med salt og pepper. Server på tallerken med fiskefileten på toppen. Strø over hakket frisk koriander til slutt.
Tips:
Karripasta er gjerne forskjellig i styrke. Så her må du nesten smake deg litt frem. Du kan eventuelt bruke vanlig karri hvis du ikke får tak i pasta. Hvis du ønsker kan du også tilsette 2ts chilipulver.