Normal

Steinar og Guro Steine

Guro og Steinar er fortsatt begeistret for hverandre etter tre år i liten seilbåt. Tilsammen har familien tilbakelagt 34 000 nautiske mil.

Familien Steine
Foto: privat

Guro Steine reiste jorda rundt med mann og to små barn. På nøyaktig tre år har den lille familien seilt nesten 34 000 nautiske mil og besøkt 40 ulike land. Det har vært et fantastisk eventyr med mye moro, utrolige opplevelser, litt slit og mange nye utfordringer. I Pepper & pasjon forteller Guro om det å være forelder og kjæreste på åpent hav, i en relativt liten båt.

Vi i Pepper & pasjon er mest imponert over at Guro og mannen hennes Steinar, fortsatt er begeistret for hverandre.

Les mer om eventyret på www.jordomseiling.net

Kulturstrøm

 • Unike opptak av John Lennon

  Et videoopptak viser John Lennon og George Harrison spille «How Do You Sleep» i Lennons Ascot Sound Studios i 1971. Videoopptakene deles i forbindelse med nyutgivelsen av John Lennons ikoniske album «Imagine» fra samme år, skriver The Rolling Stone.

 • Storslått kostymedrama på NRK TV

  Den britiske dramaserien «Vanity Fair» er basert på 1800-tallsklassikeren av William Makepeace Thackeray om den unge, smarte og ambisiøse Becky Sharpe. Hun vokser opp i den fattige delen av London, men vil ut av et liv i fattigdom og begynner å klatre opp den sosiale stigen sammen med sin beste venn, Amelia.

  Becky Sharp vokser opp i den fattige delen av London. Hun vil ut av et liv i fattigdom og begynner å klatre opp den sosiale stigen sammen med sin beste venn, Amelia.
 • Comcast med høyest bud på Sky

  Den amerikanske TV-giganten Comcast har lagt inn det høyeste budet på den europeiske medievirksomheten Sky, opplyser britiske myndigheter. Budkrigen sto mellom Comcast og Rupert Murdochs 21st Century Fox.

  BRITAIN SKY
  Foto: Matt Rourke / AP