Normal

Statist trakk kniv da han ikke fikk bli med på piratfilm

En statist truet en sikkerhetsvakt med kniv etter å ha blitt nektet adgang til settet til ny, norskregissert «Pirates of the Caribbean»-film.

Pirates of the Caribbean

Johnny Depp og Geoffrey Rush spiller i den neste «Pirates of the Caribbean»-filmen, som fikk uventet besøk på filmsettet.

Foto: Peter Mountain / Ap/NTB Scanpix

«Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales», som lages av de norske regissørene Joachim Rønning og Espen Sandberg, opplevde dramatikk på settet tirsdag.

Trakk kniv

En 22 år gammel mann, som møtte opp med papegøye på skulderen og tørkle på hodet på filmsettet, truet en sikkerhetsvakt med kniv, etter å ha blitt nektet adgang til settet til den nye sjørøverfilmen, melder ABC News.

Espen Sandberg og Joachim Rønning (h)

De norske regissørene Espen Sandberg og Joachim Rønning har hatt flere store filmprosjekter verden over.

Foto: LUCAS JACKSON / Reuters

Han løp etterpå inn i skogen og gjemte seg, og ble pågrepet av politiet kort tid senere. Han må nå møte i retten, tiltalt for å ha båret våpen for å skape frykt.

Regissør Espen Sandberg vil ikke si så mye om hendelsen til NRK.

– Jeg tror at det som har blitt sagt om den saken er det samme som vi vil si om den.

Ulykke

Innspillingen av filmen startet på den australske østkysten i februar.

Ifølge Hollywood Reporter er hovedrolleinnehaver Johnny Depp for tiden i USA for å operere hånden etter en ulykke på settet.

«Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales» skal etter planen ha premiere i juli 2017.

Kulturstrøm

 • Wolf Alice vant gjev britisk pris

  Det britiske indiebandet var nærmest stumme etter seieren, der de danket ut navn som Noel Gallagher, Arctic Monkeys og Lily Allen, skriver BBC. Ifølge juryen vant bandet Mercury-prisen for sitt eklektiske, forheksende andrealbum «Visions of a Life», som i det norske bransjenettstedet Gaffa ble beskrevet som en modigere og mer ambisiøs utgivelse enn debutplaten. (NTB)

  Wolf Alice
  Foto: Handout / NTB Tema
 • Cher hardt ut mot ABBA-Benny

  Til uken slipper Cher et album med sine versjoner av ABBA-klassikerne, og benytter anledningen til å kritisere Benny Andersson som komponerte bandets låter sammen med Björn Ulvaeus. – Benny tok jentene og brukte dem som instrumenter. Han laget en plass for dem i låtene, og de passet inn på den lille plassen. Men han ga dem ikke rom for å synge som de kanskje hadde villet, lyder det videre fra Cher. Etter å ha medvirket i «Mamma Mia – Here We Go Again»-filmen, sa Cher til The New York Times hun aldri var noen stor ABBA-fan på 70-tallet. (NTB)

  Mamma Mia! Here We Go Again
  Foto: Jonathan Prime / NTB Tema