NRK Meny
Normal

Stargate hjelper Whitney

Stargate kan få med låter når Whitney Houston gjør comeback på plate.

Whitney Houston og Stargate

Stargate vant Grammy for beste R&B-låt. Nå blir Whitney Houston neste samarbeidspartner.

Foto: Fotomontasje: NRK / Scanpix/AP

Whitney Houston

Whitney Houston var på et tidspunkt langt nede...

Foto: , BETH A. KEISER
Whitney Houston

... men så under Grammy-showet bedre ut enn på lenge.

Foto: Mark J. Terrill / AP

Etter at produsentduoen Mikkel Storleer Eriksen og Tor Erik Hermansen i Stargate fikk Grammy-pris , bar det rett på fest. Og på nachspielet fortalte Eriksen at produsentene nå skal samarbeide med nok en superstjerne. Denne gangen er det Whitney Houston som skal hjelpes med sitt comeback.

- Den ble veldig bra

- Ja, vi spilte inn en låt med henne i Atlanta for to uker siden. Den ble veldig bra og kan fort bli singelen på comeback-plata, sier Eriksen til Adresseavisen .

Whitney Houston har de siste årene hatt store problemer med med rus, og så på et tidspunkt ut som hun nærmest var på randen av døden. Men hun har fått hjelp, blant annet av Courtney Love . Og nå er hun i ferd med å stable karrieren på beina igjen.

Stargate-Mikkel er meget imponert over Houstons prestasjoner i studio.

- Whitney er tilbake

- Til alle de som tviler kan jeg bare si en ting: Whitney er tilbake. Stemmen er på plass og det er helt utrolig å jobbe med henne, sier Mikkel.

- Vi fikk en veldig bra kjemi i studio og har flere nye låter som passer henne.

En av låtene Stargate jobber med heter «Back to Love», og er skrevet sammen med Claude Kelly. I følge Adresseavisen gikk diskusjonen to dager før Grammyene ble delt ut, i studio der Michael Jackson spilte inn «Thriller», om hvilken popstjerne låta passet best til.

- Den er bare "helt Whitney", mente Mikkel.

Video nsps_upload_2009_2_9_19_13_52_469.jpg

VIDEO: Stargate fikk Grammy-pris.

Kulturstrøm

  • Malte Skei Grande på Listhaug-vegg

    Natt til onsdag kom et nytt gatekunstverk opp på stedet i Bergen der bildet av Sylvi Listhaug hang. Denne gang av kulturminister Trine Skei Grande (V). Det er ikke den samme gatekunstneren som står bak, skriver Bergens Tidende.

  • Stanser Nobel-senter

    En svensk domstol setter foten ned for den planlagte byggingen av det som skulle bli Nobelstiftelsens nye storstue på Blasieholmen i Stockholm. Miljødomstolen mener uerstattelige kulturhistoriske verdier ville gått tapt dersom byggeprosjektet hadde blitt gjennomført (NTB).