Hopp til innhold

Stargate hjelper Whitney

Stargate kan få med låter når Whitney Houston gjør comeback på plate.

Whitney Houston og Stargate

Stargate vant Grammy for beste R&B-låt. Nå blir Whitney Houston neste samarbeidspartner.

Foto: Fotomontasje: NRK / Scanpix/AP

Whitney Houston

Whitney Houston var på et tidspunkt langt nede...

Foto: , BETH A. KEISER
Whitney Houston

... men så under Grammy-showet bedre ut enn på lenge.

Foto: Mark J. Terrill / AP

Etter at produsentduoen Mikkel Storleer Eriksen og Tor Erik Hermansen i Stargate fikk Grammy-pris , bar det rett på fest. Og på nachspielet fortalte Eriksen at produsentene nå skal samarbeide med nok en superstjerne. Denne gangen er det Whitney Houston som skal hjelpes med sitt comeback.

- Den ble veldig bra

- Ja, vi spilte inn en låt med henne i Atlanta for to uker siden. Den ble veldig bra og kan fort bli singelen på comeback-plata, sier Eriksen til Adresseavisen .

Whitney Houston har de siste årene hatt store problemer med med rus, og så på et tidspunkt ut som hun nærmest var på randen av døden. Men hun har fått hjelp, blant annet av Courtney Love . Og nå er hun i ferd med å stable karrieren på beina igjen.

Stargate-Mikkel er meget imponert over Houstons prestasjoner i studio.

- Whitney er tilbake

- Til alle de som tviler kan jeg bare si en ting: Whitney er tilbake. Stemmen er på plass og det er helt utrolig å jobbe med henne, sier Mikkel.

- Vi fikk en veldig bra kjemi i studio og har flere nye låter som passer henne.

En av låtene Stargate jobber med heter «Back to Love», og er skrevet sammen med Claude Kelly. I følge Adresseavisen gikk diskusjonen to dager før Grammyene ble delt ut, i studio der Michael Jackson spilte inn «Thriller», om hvilken popstjerne låta passet best til.

- Den er bare "helt Whitney", mente Mikkel.

Video nsps_upload_2009_2_9_19_13_52_469.jpg
Denne videoen er dessverre ikke tilgjengelig. Kontakt oss dersom du har spørsmål.

VIDEO: Stargate fikk Grammy-pris.

Kulturstrøm

  • Gyldendalprisen til Hanne Ørstavik

    «En av Norges mest markante og særpregede forfattere», heter det om vinneren av Gyldendalprisen for 2023, Hanne Ørstavik.

    Dermed kan Ørstavik føye enda en gjev litterær pris til en liste som fra før av omfatter Brageprisen, Sultprisen, P2-lytternes romanpris, Amalie Skram-prisen, Oktoberprisen, Doblougprisen og Aschehougprisen.

    Gyldendalprisen er på hele en halv million kroner og deles ut annethvert år til «et særlig betydelig forfatterskap uavhengig av hvilket forlag forfatteren er tilknyttet».

    Hanne Ørstavik utgir bøkene sine på Oktober forlag, har skrevet til sammen 14 romaner, senest fjorårets «Bli hos meg», og er oversatt til 30 språk.

    Hanne Ørstavik, Gyldendalprisen
    Foto: Forlaget Oktober