Hopp til innhold

Star Wars MMO på vei

Etter endeløse rykter, så har et massivt online-flerspiller spill basert på Star Wars: Knights of the Old Republic-universet blitt bekreftet.

Kotor-MMO
Foto: counteragent.com

Tidligere har det vært mye som har talt for at et slikt spill har vært under utvikling lenge. Og under et intervju med nettstedet Portfolio.com bekreftet sjefen i EA, John Riccitiello, endelig at spillet er på vei.

Langt inne

Bekreftelsen satt allikevel langt inne, kun etter å ha blitt presset litt kom svaret alle Star Wars-nerder hadde håpet på.

På en annen side er dette ikke veldig overraskende med tanke på alt vi har sett av underbyggende informasjon. Det er ingen informasjon på hvilke platformer spillet vil komme, men det er rimlig å tro med tanke på sjanger at det komme på PC. Det er heller ikke usannsynlig at de vil gjøre det samme som FunCom vil, nemlig å lansere det på Xbox eller Playstation også.

Kulturstrøm

 • ESC 2025 blir i Basel eller Genève

  Eurovision Song Contest 2025 vil finne sted enten i Basel eller Genève, opplyser det sveitsiske kringkastingsselskapet fredag.

  Avgjørelsen kommer etter en vurdering av konsertlokaler, kollektivforbindelser, bærekraft, hotellmuligheter, sikkerhet og motivasjonen til de respektive byene.

  Det endelige valget blir tatt i slutten av august. Kostnadene for å arrangere Eurovision er anslått til å være rundt 30 millioner euro, som tilsvarer rundt 356 millioner kroner etter dagens kurs (NTB).

 • Bob Newhart (94) er død

  Den amerikanske komikeren og skuespilleren Bob Newhart er død 94 år gammel, opplyser forlaget hans, ifølge Reuters.

  Newhart døde i sitt hjem i Los Angeles etter kort tids sykdom.

  Bob Newhart i 2003
  Foto: JEROME T NAKAGAWA / AP / NTB