Standpunkt-automaten.

I all hemmelighet har sentrale regjeringspolitikeres treningsapparat for smidige standpunktskift kommet "Løvebakken" i hende.

 

vi skifter standpunkt mens De venter....
Foto: NRK, fra fjernsynssendingen

 

Sjelden har en ny oppgave i Løvebakken vært beheftet med så mye hemmelighetskremmeri og diskresjon som den nye Standpunkt-automaten som har kommet redaksjonen i hende. Apparatet sies å ha vært i bruk inntil nylig på høyeste regjeringshold, for å trene opp sentrale statsråder til å kunne skifte standpunkt midt i en setning uten å tape ansikt.

Apparatet har senere kommet redaksjonen i hende via en bakkanal i Transportarbeiderforbundet, til utprøving. Og nå har vi det så moro at det neppe blir returnert med det første. Apparatet er enkelt i bruk og har en oppsiktsvekkende god funksjonalitet til å være såpass analogt. Se det i bruk på vår nettside under ”video”.

 

Kulturstrøm

  • Ny sesong i Star Wars-univers

    «The Mandalorian» er fremdeles fortreffelig underholdning som aldri kjeder. Premieren av sesong 2 gir dessuten svar på et stort spørsmål som kan få interessante konsekvenser senere i sesongen, skriver Filmpolitiet. Terningkast 5.

    Fra The Mandalorian S02
    Foto: © 2020 Lucasfilm Ltd. & TM. All rights reserved
  • Braut seg inn i galleri i Oslo

    To personar har slått seg inn i eit galleri i Oslo med øks og slegge, og skal ha kome seg av garde med eit bilete, melder politiet fredag morgon. Gjerningsmennene, den eine kledd i ei gul jakke, forsvann frå staden på ein scooter og ein lett MC.