NRK Meny
Normal

Stadig nye turbonegre

I løpet av kort tid har to av medlemmene i Turboneger sluttet. Sistemann ut er «Chris Summers».

Turboneger

Turboneger fra da de slapp albumet «Scandinavian Leather» i 2003. Fra venstre: Euroboy, Happy-Tom, Hank von Helvete, Pål Pot Pamparius og Christer «Chris Summers» Engen, som nå slutter.

Foto: Richardsen, Tor / SCANPIX

Et av Norges mest populære liveband har sett store forandringer i besetningen de siste månedene. I fjor høst sluttet en av bandets grunnleggere – gitarist Rune «Rebellion» Grønn, for å konsentrere seg om managerrollen og sin jobb som daglig leder i plate- og distribusjonsselskapet Sonet.

- Ikke tid til alt

- Jeg får ikke tid til alt. Jeg har en jobb, familie og to roller i bandet. Ingenting blir gjort skikkelig da. Men det er jo spesielt å slutte i bandet jeg har spilt i siden 1988, sa Grønn i sin tid til Side2.no.

I dag, tirsdag, melder VG at også trommis Christer «Chris Summers» Engen slutter. Han har vært sykmeldt en lengre periode på grunn av en fotskade.

 

Tomas Dahl

Tomas Dahl er blitt ny trommeslager i Turboneger.

Foto: Holm Knut Edvard / SCANPIX

- Tar hensyn til vikaren

- Turboneger har nå spilt rundt 60 konserter uten Christer. Dette handler også om å ta hensyn til han som er vikar, sier Rune Grønn til avisen og sikter til Tomas Dahl, som nå er fast medlem.

Engen har vært medlem av bandet siden de ga ut det kritikerroste albumet «Apocalypse Dude» fra 1997. Han fikk mye oppmerksomhet da han forlovet seg med popartisten Elvira Nikolaisen (27) som han skal være med og spille inn andrealbumet til.

- Har andre ting på gang

- Christer har andre ting på gang, og har en god karriere. Når det ble slik at han ønsker å gå i andre retninger, er det greit at det blir slik det er nå, sier Grønn til avisa.

Flere kulturnyheter