Sport om dagen, krim om kvelden

De ordinære sendingene av Krimtimen i P1 utgår i forbindelse med Ski-VM. For deg som ikke vil gå glipp av en liten dose krim henviser vi til reprisesendingen kl. 23.03 søndag kveld.

Øystein Pettersen, Marit Bjørgen, Anders Gløersen og Petter Northug

Langrennsheltene

Foto: Scanpix

Krimtimen er på lufta klokken 23.03 søndag 27. februar, da er Unni Lindell gjest i studio hos programleder Liv Rønneberg.

6. mars er det også kveldssending, med forfatter Tom Kristensen og produsent Else Barratt-Due i studio. De forteller om det som skal bli årets påskekrim, «Profitøren», basert på Kristensens roman med samme navn.

Søndag 13. mars er det vanlig sending klokken 14.03, med Gribb-saken «Redselen på Krogsogen», denne går som vanlig i reprise kl. 23.03 samme kveld.

20. mars er det igjen kveldssending, da kan du møte forfatter Odd Harald Hauge, som forteller om den ferske finansthrilleren «Løgnerne», som blir gitt ut dagen etter..

Kulturstrøm

 • R. Kelly-kausjon på 1 million dollar

  Den amerikanske R&B-artisten R. Kelly meldte seg for politiet i Chicago fredag kveld. Han er tiltalt for ti tilfeller av grove seksuelle overgrep mot fire ofre i alderen 13 til 17 år. Nå er kausjonen satt til 1 million dollar, melder AFP.

  Singer Robert Kelly, known as R. Kelly, appears in a booking photo provided by the Chicago Police Department in Chicago
  Foto: Handout / Reuters
 • Ung jazz ut til folket

  Trondheimstrioen «I LIKE TO SLEEP» ble kåret til Årets unge jazzmusikere i 2018. Bandet har potensial til å bli stilskapende innen norsk jazz, mente juryen. Premien er en turné til ti jazzklubber Norge rundt, til Nasjonal Jazzscene i Oslo og Bodø Jazz Open. Du kan lese mer om bandet og hvilke steder som får besøk på Norsk jazzforum.

  I LIKE TO SLEEP
  Foto: Juliane Schütz / Norsk Jazzforum