Sport om dagen, krim om kvelden

De ordinære sendingene av Krimtimen i P1 utgår i forbindelse med Ski-VM. For deg som ikke vil gå glipp av en liten dose krim henviser vi til reprisesendingen kl. 23.03 søndag kveld.

Øystein Pettersen, Marit Bjørgen, Anders Gløersen og Petter Northug

Langrennsheltene

Foto: Scanpix

Krimtimen er på lufta klokken 23.03 søndag 27. februar, da er Unni Lindell gjest i studio hos programleder Liv Rønneberg.

6. mars er det også kveldssending, med forfatter Tom Kristensen og produsent Else Barratt-Due i studio. De forteller om det som skal bli årets påskekrim, «Profitøren», basert på Kristensens roman med samme navn.

Søndag 13. mars er det vanlig sending klokken 14.03, med Gribb-saken «Redselen på Krogsogen», denne går som vanlig i reprise kl. 23.03 samme kveld.

20. mars er det igjen kveldssending, da kan du møte forfatter Odd Harald Hauge, som forteller om den ferske finansthrilleren «Løgnerne», som blir gitt ut dagen etter..

Kulturstrøm

 • Northug skal lage TV-underholdning

  Petter Northug har inngått en avtale med TV2 når han legger opp som skiløper. Han kommer til å jobbe med programinnhold. – Ja, sa programredaktør Jarle Nakken i TV2 da Kampanje spurte om Northug kommer til å jobbe med ren underholdning. Nakken mener at skiløperen har vist egenskaper som helt klart er interessante for TV-kanalen. Northug har allerede entret den kulturelle arenaen med boka «Min historie», som topper bestselgerlista for sakprosa denne uka.

  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
 • Frank Ocean har åpnet Insta-kontoen

  Rapper, låtskriver og produsent Frank Ocean åpnet Instagramkontoen sin for fansen i dag med et enkelt baris-bilde. Kontoen ble oppretta i mai i fjor og har vært privat inntil nå, skriver Pitchfork. Fra i dag kan fans også se alle de drøyt 300 bildene av intern humor, venner, konserter og fester. Her kan du lese deg opp på gamle dager med anmeldelser ++.

  View this post on Instagram

  Welcome

  A post shared by @ blonded on