Spør krimsjefen om kriminelle hørespill!

Lurer du på noe som har med krim-hørespillene å gjøre? Har du tips, tanker eller spørsmål?

Frimann Falck Clausen, Paul Skoe, Frank Robert
Foto: NRK

Hver eneste uke får vi i Radioteatret spørsmål og forespørsler fra våre lyttere. Når ble det første Cox-hørespillet? Hvem var den skuespilleren med den yhyre mørke og skumle skuespilleren? Kan dere ikke være så snill å sende «Knut Gribb» en gang til...

Har du noen slike spørsmål? Eller ønsker du bare å gi oss tilbakemeldinger på sendingene våre? Skryt eller kritikk, tanker, spørsmål eller anektdoter - kriminalsjef Else Barratt-Due vil gjerne høre dem. Noen av dem vil bli besvart her på sidene, andre vil finne veien inn i interne diskusjoner og sendeplaner.

Scenen er på mange måter din. Spør Else her:

Else svarer deg!

Kulturstrøm

 • Northug skal lage TV-underholdning

  Petter Northug har inngått en avtale med TV2 når han legger opp som skiløper. Han kommer til å jobbe med programinnhold. – Ja, sa programredaktør Jarle Nakken i TV2 da Kampanje spurte om Northug kommer til å jobbe med ren underholdning. Nakken mener at skiløperen har vist egenskaper som helt klart er interessante for TV-kanalen. Northug har allerede entret den kulturelle arenaen med boka «Min historie», som topper bestselgerlista for sakprosa denne uka.

  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
 • Frank Ocean har åpnet Insta-kontoen

  Rapper, låtskriver og produsent Frank Ocean åpnet Instagramkontoen sin for fansen i dag med et enkelt baris-bilde. Kontoen ble oppretta i mai i fjor og har vært privat inntil nå, skriver Pitchfork. Fra i dag kan fans også se alle de drøyt 300 bildene av intern humor, venner, konserter og fester. Her kan du lese deg opp på gamle dager med anmeldelser ++.

  View this post on Instagram

  Welcome

  A post shared by @ blonded on