NRK Meny
Normal

Spør krimsjefen om kriminelle hørespill!

Lurer du på noe som har med krim-hørespillene å gjøre? Har du tips, tanker eller spørsmål?

Frimann Falck Clausen, Paul Skoe, Frank Robert
Foto: NRK

Hver eneste uke får vi i Radioteatret spørsmål og forespørsler fra våre lyttere. Når ble det første Cox-hørespillet? Hvem var den skuespilleren med den yhyre mørke og skumle skuespilleren? Kan dere ikke være så snill å sende «Knut Gribb» en gang til...

Har du noen slike spørsmål? Eller ønsker du bare å gi oss tilbakemeldinger på sendingene våre? Skryt eller kritikk, tanker, spørsmål eller anektdoter - kriminalsjef Else Barratt-Due vil gjerne høre dem. Noen av dem vil bli besvart her på sidene, andre vil finne veien inn i interne diskusjoner og sendeplaner.

Scenen er på mange måter din. Spør Else her:

Else svarer deg!

Kulturstrøm

 • Birgitta Oftestad til finalen

  Da juryen plukket ut de seks finalistene som skulle gå videre til finalen i Eurovision Young Musicians, la de stor vekt på de unge musikernes evne til å kommunisere musikken. Norske Birgitta Oftestad var en av de seks som traff juyren sterkest med sitt musikalske budskap, og er videre til finalen som finner sted torsdag 23.08 i Edinburgh.

  Birgitta Elisa Oftestad til finalen i Eurovision Young Musician
  Foto: Karen Brodshaug Sveen / NRK
 • Uvær skaper problem for festival

  Sterk vind gjør at en av scenene til Parkenfestivalen i Bodø kan falle sammen. Politiet har sperret av et område og evakuert to hus. Beboerne er innlosjert på hotell. Festivalen startet fredag, og søndag ble scenen rigget ned.

 • Kjemper om finaleplass

  Cellist Birgitta Elisa Oftestad (16) representerer Norge i solistkonkurransen Eurovision Young Musicians, som i år finner sted i Edinburgh. I kveld kjemper hun om en av seks finaleplasser i den prestisjefylte konkurransen. Se semifinalen her, på NRK2 torsdag 23.08. kl. 20.00, eller hør den på NRK Klassisk.

  Birgitta Elise Oftestad i Eurovision Young Musician 2018
  Foto: Karen Brodshaug Sveen / NRK