NRK Meny
Normal

Spill Listepop

Listepop dybdetester popkunnskapene dine. I motsetning til de fleste andre pop-quiz'er er det ikke bare ett riktig svar, men mange.

 

Listepop-spillet
Foto: NRK

Test popkunnskapene med Listepop her!

I Listepop får du popkunnskapene dine testet i forskjellige varianter. Her er det imidlertid ikke bare ett rett svar på hvert spørsmål - til hver oppgave får du oppgitt en lang liste med mulige svar, og oppgaven er å finne alle de riktige svarene.

Du får poeng i Listepop for hvert riktige valg du gjør fra listene. Du har imidlertid ikke mulighet til å velge flere enn antallet riktige svar fra listen, slik at hvert gale svar gjør at du mister et poeng. Til slutt blir du rangert etter hvor godt du har gjort det i spillet, og får endelig vite om popkunnskapene dine står til "Fantastisk!", eller bare til "Temmelig slapt".

 

 

Kulturstrøm

 • FILMANMELDELSE: Isle of Dogs (5)

  «Isle of Dogs er muligens litt mørkere og mer melankolsk enn de fleste andre Wes Anderson-filmer, og den er full av undertekst om maktmisbruk og diskriminering.» Les hele anmeldelsen her.

  "Isle of Dogs"
  Foto: Twentieth Century Fox
 • Omstridt østerriker tilbake i Norge

  Den omdiskuterte Ibsenprisvinneren Peter Handke er tilbake på Nationaltheatret med sitt nye stykke «Kunsten å spørre eller Reisen til det sonore landet ». Handke ble møtt med demonstrasjoner utenfor teatret da han kom for å motta Ibsenprisen i 2014.

  Den østerrikske forfatteren og dramatikeren ble beskyldt for å bagatellisere serbiske krigsforbrytelser, og fordi han talte i begravelsen til tidligere president og folkemordtiltalte Slobodan Milosevic. (NTB)

  Handke møtt av demonstranter.
  Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
 • Årets vinnere av Gullrutens fagpris

  Gullrutens fagpris for beste manus og lyddesign gikk til Dramaserien «Heimebane», og «Grenseland» fikk prisen for beste foto og regi. Prisene ble delt ut på Chateau Neuf i Oslo i går kveld. Se Rushprints fulle oversikt over vinnerne her:

  Laster Twitter-innhold