Spellemannprisen til Ole Ivars

Lørdag tok Ole Ivars hjem Spellemannprisen for plata Stjerneklart. Bandet har totalt åtte Spellemannpriser deriblant Årets Spellemann

Ole Ivars Spellemannprisen
Foto: Erik Forfod

Det ble Ole Ivars og plata Stjerneklart som fikk Spellemannprisen i klassen danseorkester. Dette er bandets 7. Spellemannpris for plateutgivelser. Bandet var nominert sammen med Furulunds og Sogns.

De har mottatt flere priser, blant annet har totalt åtte Spellemannpriser deriblant Årets Spellemann.

1996 Dans på skjermetopp

1999 Ole Ivars i 2000

1999 Årets Spellemann

2000 Medisin mot det meste

2003 Hverdag og fest

2004 Heldiggriser

2005 Vi tar det tel manda'n

2010 Stjerneklart

Kulturstrøm

 • Besøker Kristiansund og Ålesund

  10 år har gått siden Espen Lind, Kurt Nilsen, Alejandro Fuentes og Askil Holm sist hadde konsertserie i Norge. Nå blir de nye gitarkameratene å se i Ålesund 31. mai, og Kristiansund den 14. juni. Det som startet med en stillferdig versjon av Cohens «Halleljujah» på Skavlan i 2006, ble etterfulgt av en landsdekkende Norgesturné, Spellemannpris og tre randsfylte Oslo Spektrum.

  Espen Lind, Kurt Nilsen, Alejandro Fuentes og Askil Holm er tilbake.
  Foto: Momentium
 • HBO saksøkt etter dokumentar

  Boet til Michael Jackson saksøker HBO for dokumentaren om to menn som hevder popstjernen misbrukte dem seksuelt da de var gutter. HBO skal vise den kontroversielle dokumentaren «Leaving Neverland» 3. og 4. mars.

 • Svenska Dagbladet med klimasatsing

  Halvering av artikler om fjerne reisemål og en dobling av stoff om nordiske destinasjoner er en del av den svenske avisens klimasatsing. De vil også redusere eget karbonavtrykk ved at medarbeidere skal velge tog framfor bil og fly om tidsforbruket er sammenlignbart.

  X 2000 på vårtur
  Foto: Stefan Nilsson / SJ