Britney Spears blir undertøysdesigner: Jeg ville gi noe tilbake til mine fans

Britney Spears gjør et karrieresidesprang og lanserer sin egen undertøyskolleksjon. Hun forsikrer likevel NRK om at arbeidet med nytt album er godt i gang.

NRK møtte popstjernen og undertøysdesigneren.

GIR TILBAKE: Britney Spears beskriver undertøyskolleksjonen sin som «feminin, sexy, tøff, vakker og vintage».

– Jeg bestemte meg for å lage min egen kolleksjon fordi det er noe jeg har hatt lyst å gjøre siden jeg var 17 år gammel, jeg ønsket meg en egen serie med undertøy og nattøy, forteller Spears til NRK.

– Ville gjøre noe meningsfullt

Fredag var superstjernen er i Norge for å promotere sin nye undertøyskolleksjon «The Intimate Britney Spears».

Les også: – Et eventyrlig møte

– Jeg ville gi noe tilbake til mine fans, noe som betyr mye for meg. Ikke bare ha en vilkårlig kleskolleksjon der ute, men å gjøre noe som var meningsfylt for meg, forteller Spears, og beskriver kolleksjonen sin som «feminin, sexy, tøff, vakker og vintage».

Les: Kritisk til kleskjedenes kjendiskolleksjoner

Popstjernen, som slo gjennom med superhiten « ... Baby One More Time» som 17-åring i 1999 og har solgt over 100 millioner album på verdensbasis, undertegnet i august ny kontrakt med plateselskapet RCA.

Planlegger nytt album

Nå bekrefter hun at hun har begynt å jobbe med neste album.

– Jeg tenker faktisk på å gi ut en ny plate. Det går sakte, men sikkert fremover, men tiden vil vise, sier Spears til NRK.

I intervjuet over forteller Spears også om hvordan det var å jobbe med norske Ray Kay, som har regissert flere av stjernens musikkvideoer.

– Han er en fantastisk regissør og veldig morsom å være sammen med. Han er utadvendt person som får meg til å føle meg komfortabel, noe som er sjeldent med regissører, forteller Spears, og sier hun gjerne vil jobbe med ham igjen.

– Hvordan vil du som rollemodell at unge folk skal se på kroppene sine når de kler seg i undertøyet ditt?

– Jeg ser ikke på meg selv som en rollemodell, men jeg håper de blir inspirert til å føle seg selvsikker, elske seg selv og føle seg verdsatt.

Kulturstrøm

 • Banal, men nydelig popmusikk

  P3s musikkprodusent Ruben Gran anbefaler Taylor Swifts blodferske låt «Soon You’ll Get Better» i ukas musikkanbefalinger. Den amerikanske artisten slapp albumet «Lover» i dag. Det er hennes første på to år og har høstet gode kritikker fra blant annet Rolling Stone og Variety.

  FILE PHOTO: Taylor Swift performs at the iHeartRadio Wango Tango concert in Carson
  Foto: Mario Anzuoni / Reuters
 • Myhre skyver Nesbø ned frå toppen

  Linnéa Myhres fjerde roman «Meg, meg, meg» går rett inn på førsteplass på bestselgerlista for skjønnlitteratur. Jo Nesbøs «Kniv» rykker dermed ned på andreplass etter ti veker på toppen, melder Bok365. Les NRKs bokmelding av «Meg, meg, meg» her.

  Tiden Norsk Forlag åpner bokhøsten 2019.
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
 • Hardt og enkelt fra Vaular

  Det spørs om singelen blir en kioskvelter. Men til gjengjeld er dette en elegant drivende elektronisk beat med lekre detaljer hvorpå rapperen gjør det han gjør best. «To minutter» er en feit og ukomplisert raplåt. Det holder det, mener NRK P3s anmelder, og gir en femmer på terningen.

  Lars Vaular
  Foto: Sara Angelica Spilling