Britney Spears blir undertøysdesigner: Jeg ville gi noe tilbake til mine fans

Britney Spears gjør et karrieresidesprang og lanserer sin egen undertøyskolleksjon. Hun forsikrer likevel NRK om at arbeidet med nytt album er godt i gang.

NRK møtte popstjernen og undertøysdesigneren.

GIR TILBAKE: Britney Spears beskriver undertøyskolleksjonen sin som «feminin, sexy, tøff, vakker og vintage».

– Jeg bestemte meg for å lage min egen kolleksjon fordi det er noe jeg har hatt lyst å gjøre siden jeg var 17 år gammel, jeg ønsket meg en egen serie med undertøy og nattøy, forteller Spears til NRK.

– Ville gjøre noe meningsfullt

Fredag var superstjernen er i Norge for å promotere sin nye undertøyskolleksjon «The Intimate Britney Spears».

Les også: – Et eventyrlig møte

– Jeg ville gi noe tilbake til mine fans, noe som betyr mye for meg. Ikke bare ha en vilkårlig kleskolleksjon der ute, men å gjøre noe som var meningsfylt for meg, forteller Spears, og beskriver kolleksjonen sin som «feminin, sexy, tøff, vakker og vintage».

Les: Kritisk til kleskjedenes kjendiskolleksjoner

Popstjernen, som slo gjennom med superhiten « ... Baby One More Time» som 17-åring i 1999 og har solgt over 100 millioner album på verdensbasis, undertegnet i august ny kontrakt med plateselskapet RCA.

Planlegger nytt album

Nå bekrefter hun at hun har begynt å jobbe med neste album.

– Jeg tenker faktisk på å gi ut en ny plate. Det går sakte, men sikkert fremover, men tiden vil vise, sier Spears til NRK.

I intervjuet over forteller Spears også om hvordan det var å jobbe med norske Ray Kay, som har regissert flere av stjernens musikkvideoer.

– Han er en fantastisk regissør og veldig morsom å være sammen med. Han er utadvendt person som får meg til å føle meg komfortabel, noe som er sjeldent med regissører, forteller Spears, og sier hun gjerne vil jobbe med ham igjen.

– Hvordan vil du som rollemodell at unge folk skal se på kroppene sine når de kler seg i undertøyet ditt?

– Jeg ser ikke på meg selv som en rollemodell, men jeg håper de blir inspirert til å føle seg selvsikker, elske seg selv og føle seg verdsatt.

Kulturstrøm

 • Stjålet maleri funnet i en vegg

  Maleriet «Portrett av en kvinne» av Gustav Klimt er funnet skjult i en vegg i et italiensk museum. Maleriet ble tilfeldigvis oppdaget av gartnere i desember. Fredag kunne statsadvokat Ornella Chicca kunngjøre at maleriet er ekte. Bildet ble kjøpt inn av museet i Piacenza i 1925, men forsvant i februar 1997 mens bygningen ble pusset opp (NTB).

  Over tjue år etter at det ble stjålet, er maleriet «Portrett av en kvinne» av Gustav Klimt funnet skjult i en vegg i et italiensk museum.
  Foto: Antonio Calanni / Scanpix
 • Jean-Paul Gaultier gir seg

  Den franske designeren Jean-Paul Gaultier (67) sier at han gir seg etter sitt neste moteshow i Paris. Begivenheten skal markeres onsdag med en stor fest for å feire 50 år i bransjen. Firmaet hans opplyser at de fortsetter som før i mote- og parfymebransjen, men at Gaultier selv ikke lenger vil designe klær (NTB).

  Jean-Paul Gaultier
  Foto: Benoit Tessier / Scanpix