Hopp til innhold

Sparte penger med SMS

Kevin Federline ble for dyr for Britney Spears. Derfor slo hun opp på SMS til ektemannen før hun sendte skillsmissepapirene, som sparte henne for mange penger. Se Kevin få SMS-en her!

Kevin Federline.
Foto: STEPHEN CHERNIN / AP

Kevin Federline
Foto: AARON HARRIS / AP

Les også: Kevin ante ingenting

Les også: Britney Spears skiller seg

Det var ikke tilfeldig at Britney Spears sendte inn skilsmissesøknaden 6. november: Da slipper hun nemlig å punge ut for et tredje års ekteskap med Kevin Federline.

Nøye kalkulert dato

Det er Foxnews' kjendisekspert Roger Friedman som skriver at datoen høyst sannsynlig var nøye kalkulert. Ekteparet Spears/Federline giftet seg 6. oktober 2004, og søkte om skilsmisse to år og én måned senere, melder NTB.

Tilsynelatende ante Kevin Federline ingenting om hva som var i ferd med å skje. Få timer før skillsmissen ble offentlig mandag kveld satt han nemlig som gjest i musikkprogrammet MuchMusic og fortalte hvor fantastisk han og Britney hadde det sammen.

Britney Spears og Kevin Federline
Foto: Frazer Harrison / AFP

Plutselig skiftet humøret

Federline ble fulgt av et kanadisk filmteam hele mandagen for å lage en dokumentar, og da skillsmissen ble offentlig satt han og hygget seg på restaurant. Og plutselig skiftet humøret etter å ha sittet med mobiltelefonen og sendt sms-er en stund, melder danske EkstraBladet.

Dette kan du se i dette klippet på YouTube  (NB: NRK tar ikke ansvar for innholdet i eksterne lenker).

Ekteskapsavtalen som bakgrunnsdanseren Kevin Federline måtte undertegne da han giftet seg med rike Britney, innebærer angivelig årlige økninger i beløpet han vil få ved en skilsmisse. Juridiske eksperter sier det er vanlig med en månedslang henstand.

I full gang igjen

Dermed var 6. november Britneys siste dag å slippe unna å betale for et tredje år til Kevin Federlines skilsmisseoppgjør.

Britney Spears later til å være i full gang igjen, med gjenopptrimmet kropp og klar til å dra i gang karrieren som har ligget på vent de siste to årene. Dersom hun snart kommer med nytt album og påfølgende turné, ønsker hun neppe å dele inntektene fra dette med Federline.

Ikke rare inntektene

Siden store deler av en artist som Britney Spears inntekt kommer fra konsertturneer, har det ikke vært rare inntektene i hennes to «barneår» med sønnene Sean Preston og Jayden James.

Ifølge Foxnews har Federline vært kostbar i driften, og siden Spears kan risikere å komme i Michael Jackson-lignende økonomiske vanskeligheter var det antakelig mest lønnsomt å kvitte seg med ham - selv med ekteskapsavtale om godtgjørelse, skriver Friedman. 

Kulturstrøm

  • Gyldendalprisen til Hanne Ørstavik

    «En av Norges mest markante og særpregede forfattere», heter det om vinneren av Gyldendalprisen for 2023, Hanne Ørstavik.

    Dermed kan Ørstavik føye enda en gjev litterær pris til en liste som fra før av omfatter Brageprisen, Sultprisen, P2-lytternes romanpris, Amalie Skram-prisen, Oktoberprisen, Doblougprisen og Aschehougprisen.

    Gyldendalprisen er på hele en halv million kroner og deles ut annethvert år til «et særlig betydelig forfatterskap uavhengig av hvilket forlag forfatteren er tilknyttet».

    Hanne Ørstavik utgir bøkene sine på Oktober forlag, har skrevet til sammen 14 romaner, senest fjorårets «Bli hos meg», og er oversatt til 30 språk.

    Hanne Ørstavik, Gyldendalprisen
    Foto: Forlaget Oktober