NRK Meny
Normal

Spacey-scenene du trolig aldri får se på kino

Kevin Spacey fjernes fra filmen «All the Money in the World», der han spiller en av hovedrollene.

Filmen er ferdig, men nå skal deler av filmen spilles inn på nytt. I klippet over ser du noen av scenene du trolig aldri får se på kino.

I «All the Money in the World» har han spilt en av hovedrollene som oljemagnaten J. Paul Getty, men nå går rollen i stedet til Christopher Plummer, opplyser anonyme kilder med nær tilknytning til filmen.

Kevin Spacey

I forrige uke bekreftet Netflix at de ikke ønsker å ha noe med «House of Cards» å gjøre så lenge Kevin Spacey er involvert. Selskapet bryter alle bånd med skuespilleren.

Foto: Evan Agostini / AP

Saken blir ikke enklere av at filmen er ferdig innspilt og etter planen skal ha premiere rett før jul.

Anklagene om seksuell trakassering begynner å få konkrete og potensielt svært kostbare konsekvenser for Spacey.

Han har allerede mistet hovedrollen i TV-suksessen «House of Cards» og andre filmprosjekter der han er involvert, er avlyst eller utsatt på ubestemt tid.

Spiller inn på nytt

Alle Spaceys scener skal spilles inn på nytt. Dert må skje på rekordtid, ettersom regissør Ridley Scott satser på å bli ferdig til premieredatoen 22. desember.

De andre hovedrolleinnehaverne Mark Wahlberg og Michelle Williams må trolig også kalles inn til nyinnspillingen.

Kevin Spacey

I FILMEN: Spacey spiller oljemagnaten J. Paul Getty.

Foto: Aidan Monaghan / AP

Onsdag sto ytterligere en person fram med anklager mot Spacey.

En kvinne sier skuespilleren skjenket hennes 18 år gamle sønn full og deretter begikk seksuelt overgrep ved å stikke hånden i den unge mannens bukser og beføle kjønnsorganet hans. Saken er anmeldt til politiet.

Anklager

«Star Trek»-skuespiller Anthony Rapp hevder Kevin Spacey prøvde å presse ham til sex da han var 14 år gammel. Spacey sier han ikke husker hendelsen, men sier anklagene har oppfordret ham til å være åpen om egen legning.

Anthony Rapp

ANKLAGER: 46 år gamle Anthony Rapp forteller at han ble invitert på fest til sin eldre skuespillerkollega. På slutten av kvelden skal Spacey ha forsøkt å presse 14-åringen til sex.

Foto: Chris Pizzello / AP

Rapp, som den gangen var 14 år gammel, forteller at han ble invitert på fest hjemme hos sin eldre skuespillerkollega mens de begge spilte på Broadway.

Mot slutten av kvelden, etter at de andre gjestene hadde dratt hjem, skal Spacey, som på det tidspunktet var 26 år gammel, ha slengt sin mindreårige gjest på en seng, lagt seg oppå ham og forsøkt å overtale ham til sex.

Netflix har som følge av anklagene opplyst at de har stanset produksjonen av sjette sesong av TV-serien «House of Cards» hvor Spacey spiller hovedrollen. Natt til lørdag kom en pressemelding der selskapet bekrefter at de ikke vil ha noe med serien å gjøre, om Spacey fortsatt skal være involvert.

Kulturstrøm

 • Snart klar for premiere

  De første bildene fra den Netflix-finansierte filmen om 22. juli 2011 er lagt ut på nett. Filmen er basert på Åsne Seierstads bok "En av oss". Filmen får premiere under filmfestivalen i Venezia i september.

  Snart klart for verdenspremieren på Netflix-filmen 22 Jul
  Foto: Erik Aavatsmark / Filmfestivalen I Toronto / NTB scanpix
 • Musikal for Solveig Kringlebotn

  Solveig Kringlebotn gjør for første gang en musikalrolle når hun i høst spiller operadivaen Carlotta i Andrew Lloyd Webbers «The Phantom of the Opera» på Folketeatret i Oslo. – Jeg gleder meg, dette er fantastisk musikk, sier hun i dette intervjuet med NRKs Spillerom.

  Solveig Kringlebotn
  Foto: Sven Ole Engelsvold/NRK