Søsteren til Marcus & Martinus gir ut julesingel

Emma Gunnarsen (8) fikk spille inn én av brødrenes ubrukte låter.

ENGLER I SNE: Slik ser og høres refrenget ut i Emma Gunnarsen sin første sang med musikkvideo.

– Jeg ble så glad da jeg fant ut at jeg skulle få spille den inn, sier Emma (8) til NRK.

I halve sitt liv har hun fulgt brødrene Marcus og Martinus Gunnarsen sin reise fra en normal tilværelse til å bli internasjonale artister.

Nå har hun spilt inn låta «Engler i Sne», en sang hun fikk prøve seg på når brødrene hennes ikke skulle bruke den på debutplata «Hei».

Vil bli som brødrene

Hun drømmer allerede stort.

– Jeg drømmer om å bli en like stor artist som dem, fordi de har mange fans og får møte folk som statsministeren og spille kule konserter, forteller hun.

Marcus og Martinus

BRØDRE I SPEKTRUM: Emma, lillesøster til Marcus & Martinus, drømmer om å gjøre som dem. Her fra én av deres to utsolgte konserter i Oslo Spektrum.

Foto: Varfjell, Fredrik / NTB scanpix

Sangen ble opprinnelig spilt inn til venner og familie, men endte opp som singel til inntekt for Kirkens bymisjon.

– Til de som trenger det

– Den er gitt ut til noen som trenger å få en bra jul og som trenger pengene til det. Det er litt kult og veldig snilt av meg, sier Emma.

Til NRK forteller far Kjell Erik Gunnarsen at grunnen bak samarbeidet med Kirkens bymisjon er interesse fra plateselskap Sony.

– Vi ville at det skulle være en fin gest fordi Emma vil gjøre det, og gi pengene til en veldedig organisasjon som trenger det før jul, sier han.

Bare et tidsspørsmål

Han forteller at de som foreldre gjorde seg mange tanker på forhånd, og synes at Emma i utgangspunktet er for ung og understreker at det ikke kan forventes et album fra datteren neste år.

– Dette er ikke en låt som noen skal profileres på. Dette handler ikke om å utvide artist-stallen i Gunnarsen-familien. Det handler om at Emma også skal få gjøre litt av det hun drømmer om når hun har sjansen til det, sier Gunnarsen.

– Hun føler dette er en del av det normale livet, så for hennes del er det ikke spesielt å gjøre dette. Det var bare et tidsspørsmål før hun bestemte seg for at dette vil hun også gjøre.

Kulturstrøm

  • Reklameprodusent død

    Produsent og gründer Birger Otto Libell er død, 73 år gammel melder Kampanje.com. Libell startet produksjonsselskapet Small Film i 1997 og har hatt mye å si for norsk reklame siden. Kollega Elisabeth Enstad sier han vil bli dypt savnet.

  • Ny brems for Bergen rådhus

    Rådhuset i Bergen har stått tomt siden september 2018. Bygget måtte tømmes for folk da det ble avslørt at betongsøylene i fasaden var i dårlig forfatning. Nå har Arbeidstilsynet sagt foreløpig nei til kommunens søknad om ombygning innvendig.

  • KappAhl legger ned butikker

    Den svenske kleskjeden KappAhl skal stenge 20 butikker i Norge for å spare 100 millioner svenske kroner, melder E24. Totalt har kjeden 380 butikker i Norden, Polen og Storbritannia. Av disse ligger 101 butikker i Norge. Det er ikke kjent hvilke butikker som legges ned.