Sondre Lerche slipper juleessays

Artisten Sondre Lerche debuterer i januar som essayist med boka «Alle sanger handler om deg», og kommer med ny plate i 2020, melder Flamme forlag. Som forsmak slippes i dag boksingelen «Et slags julekort / Aldri forstumme». Der skriver Lerche om julemusikk og om sitt sterke forhold i barneårene til a-ha og Morten Harket.

Boksingelen «Et slags julekort / Aldri forstumme» med to essays av Sondre Lerche
Foto: Flamme forlag

Kulturstrøm

 • Kan havne på kulturarvliste

  Dans og musikk fra Setesdal kan havne på Unescos kulturarvliste. I neste uke vil fagkomiteen til Unesco anbefale at Setesdalskulturen får en plass på denne prestisjelista.

 • Kan se om noen er forelsket

  Det er nemlig ikke mulig å skjule, forteller Kari Bremnes til Kulturstripa om hvordan låten «Så fullt av ja» som kom ut i høst, ble til. – Jeg spilte den først for en venninne. Plutselig brast hun i gråt, forteller tekstforfatteren og musikeren.

  Kari Bremnes
 • Karpes egen konsertfilm

  Karpe overrasker og sjokkerer med ærlige tekster og drøye musikkvideoer, og i Spektrum leverer de en konsert det er umulig å ikke få gåsehud av. Konserten er nå tilgjengelig i NRK TV.

  Karpe overrasker og sjokkerer med ærlige tekster og drøye musikkvideoer, og i Spektrum leverer de en konsert det er umulig å ikke få gåsehud av.