NRK Meny
Normal

Sommerspill

Om det ikke er utevær - eller du likevel er innesittende - her er morsomme nettspill for late sommerdager.

Ferie? Eller bare sløv på jobben? Her er et knippe spill som passer uansett vær.

Reiseradioens sommernøtt

Minigolf

Minigolf spill
Foto: NRK

Tolv baner med varierende vanskelighetsgrad venter deg i dette spillet. De bevegelige klossene på slutten gjør det ekstra utfordrende. Klarer du "hole-in-one"?

Spill minigolf

Reiseradioens ringspill

Reiseradioens ringspill
Foto: NRK

En av de mest klassiske sommerleker er ringspillet - her er en versjon som ikke krever noe utstyr. Finn riktig kastestyrke og se hvor mange ringer du klarer å plassere på pinnen.

Spill Reiseradioens ringspill

Kvirrevitt

Kvirrevitt-spillet
Foto: NRK

Alle fugle-elskere, se hit! Nå har du sjansen til å enten briljere med dine ornitologiske kunnskaper, eller til å lære noe nytt. Hør kvitrelyder og plassér dem til rett fugleart.

Spill Kvirrevitt

Kulturstrøm

  • Norges souldronning samler trådene

    I snart 20 år har Beady Belle jazzet opp det norske konsertpublikummet med musikken sin. Nå nøster Beate Slettevold Lech sammen alle sine musikalske inspirasjonstråder på en ny plate. Her ser du henne og bandet live i NRK Spillerom

  • Natalie Portman vil ikke til Israel

    Oscar-vinner Natalie Portman vil ikke komme til Israel for å ta imot den prestisjetunge Genesis-prisen. – De siste tids hendelser i Israel har opprørt henne og hun føler seg ikke komfortabel med å delta i offentlige tilstelninger i Israel, opplyser Genesis Prize Foundation. Prisen er på 1 million dollar og årets pris omtales som en hyllest til «jødiske kvinners bidrag til menneskeheten».

    Natalie Portman i My Blueberry Nights
    Foto: Filmweb