Sommerferie liksom

Snart er jeg i Stavanger, og jeg trenger ikke å tenke på Oslo, jobben eller Thai-mannen som elsker meg.

Bakgården

Bakgården vår <3

Foto: Malin Bogren Lund / Privat

I år skal jeg ta meg sommerferie. Planen er å lære meg å kjøre bil, tilbringe kvalitetstid med familie og venner, og å ligge i sola (jeg har bestemt at det skal være sol hele sommeren).

Thai-mannen

Selv om jeg gleder meg like mye som en feit unge gleder seg til å spise kake (ref. 50 cent), er det mange ting jeg kommer til å savne.

Som å kjøpe mat på Thai-restauranten like ved der jeg bor og få komplimenter som "du dufter så godt", "så fin glød du har i ansiktet" og "du er skikkelig søt" etterfulgt av fnising.

Robotdans

Thai-mannen hadde digga robot-dansen min.

Foto: Dang Trinh / NRK

– Tiffany, I'm extremely disappointed in you

Jeg kommer til å savne bakgården vår, som egentlig er Olav Thon sin, veganer-kollektivet mitt der jeg er den eneste som ikke er veganer/vegetarianer, folka på jobben og vaset vi har funnet på.

Som å gå med esker på hodet eller fremføring av Tyra Banks-monologer som jeg har pugga fra You Tube (til sjefen min; vi har selvsagt gjort dette i pausen, ehehe).

Urban og fri

Jeg kommer til å savne trikken og bilene som nesten har kjørt over meg ved flere anledninger, å spise Sushi i parken rett ovenfor noen partysvensker som har funnet ut at det er kult å spille høy technomusikk fra DJ-boksen de har frakta, og krystall-lampen som henger ved Blå.

Mest av alt kommer jeg til å savne den jeg er når jeg er i Oslo; urban og fri. But I ain't complainin', Stavanger blir bra, og kanskje jeg kan lure den mest sannsynlig 50 år gamle kjørelæreren min til å gi meg komplimenter med Thai-aksent. Selv om det ikke blir helt det samme.

God sommer!

Namras Blikk

Kulturstrøm