NRK Meny
Normal

Snoop-skandale

Snoop Dogg laget skandale på UNICEF-konsert på grunn av en Xbox.

Hip hop-artisten Snoop Dogg
Foto: Jeff Christensen / AP

 

Snoop Dogg
Foto: Krister Larsson / SCANPIX / SCANPIX

Les også: Snoop Dogg får ikke britisk visum

Les også: Snoop tatt med narko

Nett-tv: Snoop Dogg i Oslo

Alt om Snoop Dogg!

Ikke bare måtte arrangørene av en konsert til inntekt for UNICEF betale Snoop Dogg en million kroner for at rapperen skulle opptre - de måtte også fly inn ti fra gjengen hans til New York på første klasse.

Holdt på å nekte

Og helt i siste liten holdt Snoop Dogg på å nekte å gå på scenen, fordi arrangørene ikke klarte å skaffe til veie hans siste innfall - en Xbox i garderoben.

- Til slutt fant vi noen som lånte oss Xboxen til barnet deres. Vi måtte også flytte Snoop et sted i tredje etasje fordi han røykte så mye dop, sier en kilde på konsertstedet Cipriani Wall Street til New York Post.

En time for seint

Og så morsomt hadde Snoop Dogg og de ti vennene hans, at de kom en time for seint på scenen. Dermed måtte jentene i Pussycat Dolls, som hadde stått for første del av UNICEF-konserten, holde publikum varme - blant annet gjennom å småprate litt.

Det gikk ikke så bra:

En av de blonde jentene i bandet takket «Unicel» i stedet for UNICEF.

(NRK/NTB)

Kulturstrøm

 • Anmeldelse: «Jenta i veggen»

  Den oppsiktstvekkende historien om jødiske Betzy Rosenberg som greide å holde seg skjult på Byneset ved Trondheim i flere år, er godt fortalt i ungdomsboken «Jenta i veggen», mener NRKs anmelder Anne Cathrine Straume.

 • Kvernelands Munch går til filmen

  Produksjonsselskapet Maipo har kjøpt rettighetene til å lage film av Steffen Kvernelands illustrerte roman «Vampyr». – Oslo og Munch på sitt aller mest skremmende, det kan jo ikke gå galt, sier Kverneland til NTB.

  Kvernelands vampyr
  Foto: NTB Tema
 • Anderssen fra Biri vant designpris

  Designer Torbjørn Anderssen fra Biri vant i kveld prisen for årets produkt under designindustri-konferansen Innovasjonskraft 2018. Sammen med Espen Voll vant han prisen for lenestolen Camp, som ifølge juryen "er perfekt for sosiale møteplasser".