Normal

Snoop-skandale

Snoop Dogg laget skandale på UNICEF-konsert på grunn av en Xbox.

Hip hop-artisten Snoop Dogg
Foto: Jeff Christensen / AP

 

Snoop Dogg
Foto: Krister Larsson / SCANPIX / SCANPIX

Les også: Snoop Dogg får ikke britisk visum

Les også: Snoop tatt med narko

Nett-tv: Snoop Dogg i Oslo

Alt om Snoop Dogg!

Ikke bare måtte arrangørene av en konsert til inntekt for UNICEF betale Snoop Dogg en million kroner for at rapperen skulle opptre - de måtte også fly inn ti fra gjengen hans til New York på første klasse.

Holdt på å nekte

Og helt i siste liten holdt Snoop Dogg på å nekte å gå på scenen, fordi arrangørene ikke klarte å skaffe til veie hans siste innfall - en Xbox i garderoben.

- Til slutt fant vi noen som lånte oss Xboxen til barnet deres. Vi måtte også flytte Snoop et sted i tredje etasje fordi han røykte så mye dop, sier en kilde på konsertstedet Cipriani Wall Street til New York Post.

En time for seint

Og så morsomt hadde Snoop Dogg og de ti vennene hans, at de kom en time for seint på scenen. Dermed måtte jentene i Pussycat Dolls, som hadde stått for første del av UNICEF-konserten, holde publikum varme - blant annet gjennom å småprate litt.

Det gikk ikke så bra:

En av de blonde jentene i bandet takket «Unicel» i stedet for UNICEF.

(NRK/NTB)

Kulturstrøm

 • Europaturneen startar i London

  Gruppa Highasakite, med Ingrid Helene Håvik frå Ålesund i spissen, har annonsert datoane for sin komande Europa-turné. Dei startar i London 28. februar og avsluttar i Berlin 17. april. Bandet skal også innom byar som Paris, Dublin og Stockholm.

  Highasakite pressebilde
  Foto: Stian Andersen
 • Får prestisjetung pris

  Forfattaren Ahmedur Rashid Chowdury busett i Skien får den prestisjetunge Ossietzkyprisen. Rashid Chowdury får prisen for å gje ut litteratur som fremjar liberale og sekulære verdiar i heimlandet Bangladesh. Prisen blir delt ut i Oslo i november. Ossietzkyprisen deles ut av Norsk P.E.N. for fremragende innsats for ytringsfriheten. Prisen deles ut årlig på Fengslede Forfatteres Dag, 15. november. Prisen har sitt navn etter den tyske forfatteren og nobelprisvinneren Carl von Ossietzky.

  Ahmedur Rashid Chowdury
  Foto: Arne Olav Hageberg
 • Europeisk pris til Johan Harstad

  Johan Harstad er tildelt den Europeiske litteraturprisen i Nederland for utgivelsen av romanen «Max, Mischa og Tetoffensiven», skriver Gyldendal forlag i en pressemelding. Prisen er på 10.000 Euro og kårer fjorårets beste moderne europeiske roman gitt ut i nederlandsk oversettelse. Det er første gang en norsk forfatter får prisen. Les Marta Norheims anmeldelse.

  Johan Harstad med ny bok
  Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix