Snoop-skandale

Snoop Dogg laget skandale på UNICEF-konsert på grunn av en Xbox.

Hip hop-artisten Snoop Dogg
Foto: Jeff Christensen / AP

 

Snoop Dogg
Foto: Krister Larsson / SCANPIX / SCANPIX

Les også: Snoop Dogg får ikke britisk visum

Les også: Snoop tatt med narko

Nett-tv: Snoop Dogg i Oslo

Alt om Snoop Dogg!

Ikke bare måtte arrangørene av en konsert til inntekt for UNICEF betale Snoop Dogg en million kroner for at rapperen skulle opptre - de måtte også fly inn ti fra gjengen hans til New York på første klasse.

Holdt på å nekte

Og helt i siste liten holdt Snoop Dogg på å nekte å gå på scenen, fordi arrangørene ikke klarte å skaffe til veie hans siste innfall - en Xbox i garderoben.

- Til slutt fant vi noen som lånte oss Xboxen til barnet deres. Vi måtte også flytte Snoop et sted i tredje etasje fordi han røykte så mye dop, sier en kilde på konsertstedet Cipriani Wall Street til New York Post.

En time for seint

Og så morsomt hadde Snoop Dogg og de ti vennene hans, at de kom en time for seint på scenen. Dermed måtte jentene i Pussycat Dolls, som hadde stått for første del av UNICEF-konserten, holde publikum varme - blant annet gjennom å småprate litt.

Det gikk ikke så bra:

En av de blonde jentene i bandet takket «Unicel» i stedet for UNICEF.

(NRK/NTB)

Kulturstrøm

  • Unikt gullfunn i Bergen

    Arkeologer har gjort et spesielt gullfunn på Espeland i Arna før helgen. Under arbeidet med ny E16 ble det funnet en stor gullgjenstand på 156 gram som viser seg å være fra eldre jernalder (mellom 200-400 e.Kr).

    Gullringer avbildet med blå bakgrunn
    Foto: Universitetet i Bergen
  • Oslo-nedstengning skaper filmtørke

    Selv om kinoene i store deler av Norge er åpne, får de ikke vise storfilmer som «Heksene» av Roald Dahl og Oscar-nominerte «The Father». Årsaken er at Oslo fortsatt er nedstengt.