Til fire personer trenger du:
4 stk nakkekoteletter av svin
250 g erter
40 g kapers
4 stk gulrot
3 ss revet pepperrot
250 g usaltet smør
2 stk sitron
3 dl olje
5 egg
150 g hvetemel
400 g griljermel
Salt og pepper
Slik gjør du:
Ha salt og pepper på nakkekotelettene, bank dem til de er fra en halv til en cm tykke mellom to bakepapir. Vend dem først i mel, så lettpisket egg og deretter i griljermel, slik at de blir de panerte.
Stekes i medium varm panne i oljen til de er lett gyldne.
Brun smør i en panne. Avkjøl smøret litt og smak det til med kapers, pepperrot, sitronsaft salt og pepper.
Rasp gulrøttene og smak til med sitronsaft, salt og pepper.
Kok ertene i lettsaltet vann og en ss smør til de er møre, i ca 2 min.
Server det hele varmt, på en stor tallerken med kokte poteter til.