Smashing Pumpkins-trommis sluttet

Frontfigur Billy Corgan bekrefter at trommeslager Mike Byrne er ute av bandet. I et intervju med magasinet Music Radar uttaler Corgan: «La oss bare si at «Mike, som Elvis, har forlatt bygningen».

Nylig ble det kjent at den beryktede Mötley Crüe-trommisen Tommy Lee har samarbeidet med bandet, skriver NTB.

Smashing Pumpkins
Foto: Chris Pizzello / Ap

Kulturstrøm

  • Nominert i 8 kategorier

    Spillet «Red Dead Redemption 2» er nominert i alle de åtte kategoriene under prisutdelingen The Game Awards, der årets beste spill skal kåres, melder nettstedet Rockstargames. Utdelingen finner sted i Los Angeles den 6. desember. I følge magasinet Tek.no er det bare «Grand Theft Auto V» som har solgt mer rett etter lansering.

  • Mobbeombud raser mot mobilspill

    Mobilspillet Game of Sultans får mobbeombudet i Buskerud, Bodil Houg, til å se rødt. Hun har sett seg lei på spill som skaper kroppspress blant unge, forteller hun til NRK Nyheter. – At du kan fete opp fiendens damer, for da blir de mindre attraktiv å gifte bort, som en verdi i ditt maktimperium, er hårreisende og imot alt det vi i vårt samfunn prøver å bygge opp, sier hun. Det kinesiske selskapet som står bak utviklingen av spillet har ikke svart på NRKs gjentatte henvendelser.