Slutt for Mesternes Mester

NRK vil foreløpig la fjerde sesong av Mesternes Mester være den siste.

Mesternes mester

Deltakerne i den fjerde sesongen av Mesternes Mester blir foreløpig de siste, men NRK utelukker ikke å lage flere sesonger.

Foto: NRK

På tross av de høye seertallene til NRKs Mesternes Mester, velger kanalen å ikke spille inn en ny sesong av realityprogrammet.

Men eksternsjef i NRK, Petter Wallace, utelukker ikke at det kan bli laget nye sesonger.

– Mesternes mester er et program som betyr mye for oss og som vi er glade i, men vi kommer ikke til å kjøre i gang en ny runde nå. Vi har opsjon på å lage flere programmer, men vi ønsker å ta en liten pause, sier Wallace.

Veldig gode seertall

Serien har hatt jevnt over veldig høye seertall. Under Mesternes Mester-premieren i år hadde 913 000 tv-tittere benket seg foran tv-skjermen.

Mesternes Mester har flere ganger blitt kalt «Norges største realityprogram».

Lauritzen, Franck, Jagge og Hetland

I det fysisk utfordrende tv-programmet konkurrerer tidligere idrettshelter i forskjellige grener. Til slutt blir det kåret en vinner, en Mesternes Mester.

Den tidligere toppsyklisten Dag Erik Pedersen har vært programleder for alle de fire sesongene, og har fått utrope Dag Otto Lauritzen (sykkel), Daniel Franck (snowboard), Finn Christian Jagge (alpint) og Tor-Arne Hetland (langrenn) til mestere.

Til sammen har deltakere fra 22 forskjellige idrettsgrener blitt plukket ut til å representere sin idrett.

Kulturstrøm

  • Gamle Deichman blir konsertsted

    I fire måneder framover blir det mye musikk på det tidligere hovedbiblioteket i Oslo. Tons of Rock, Live Nation, All Things Live, Oslo Konserthus og Kulturhuset er blant de som er på kundelisten til The Oslo Way. De har har leid lokalet fram til kommunen avgjør hvem som skal ta over den historiske bygningen.

  • Disse kan havne i Hall of Fame

    Artistene som er nominert til å havne i Rockheim Hall of Fame er klar. De nominerte er: Biosphere, Casino Steel, Halvdan Sivertsen, Hanne Krogh, Terje Tysland, Jonas Fjeld, Lava, Radka Toneff, Titanic. Tre av disse blir innlemmet til høsten.