Hopp til innhold

Slo ut sin egen kone!

- Dette er den dårligste seieren jeg noensinne har vunnet, sukket en oppgitt Ove Aunli etter å ha konkurrert mot – og vunnet over – sin egen kone i nattduellen i Mesternes Mester.

Berit og Ove Aunli
Foto: Hege Bakken Riise / NRK

Nettmøte: Berit og Ove svarer deg NÅ! Send inn spørsmål her!

Eksklusiv video: Se en rørt Ove etter nattesten!

- Det blir helt klart rart å være i huset uten henne. Det blir ikke det samme, det er jo hun jeg bor sammen med hver dag når vi er hjemme, sa en dypt rørt Ove Aunli rett etter nattduellen i program tre av Mesternes Mester.

Hedersmann


Litt tidligere på ettermiddagen hadde nemlig Ove trukket lodd om hvem han skulle utfordre til nattest. Det sto mellom hans kone Berit, Hilde GP og Ole Klemetsen.

Selvfølgelig gikk det som det måtte gå – på lappen sto det Berit. Selv om kamerateamet som fulgte ham ga han muligheten til å trekke på ny, med løfte om ikke å si noe til de andre deltakerne, sto Ove på sitt. Spill er spill, og man skal ikke jukse, selv om det innebærer at man må skilles fra sin kone for resten av innspillingstiden.

- Et mareritt

Berit Aunli og Dag Otto Lauritzen

Berit får en god klem av Dag Otto Lauritzen etter å ha kommet på andreplass i konkurransen 'never av stål'.

Foto: Hege Bakken Riise / NRK

- Hvordan var det å trekke Berit?

- Det var et mareritt med det samme jeg så det var navnet hennes, men sånn er det. Det var ikke så galt da det sto på [under nattduellen], jeg håpet egentlig at hun skulle vinne, men som idrettsfolk så satset vi jo maksimalt, og så var det jeg som vant.


Dermed er konkurransen slutt for Berits del, og hun må reise hjem til Norge. Selv om ektemannen tok tapet hennes tyngst, innrømmer hun at det er kjedelig å måtte reise.

- Jeg er egentlig litt lei meg jeg også, da. Men Ove har mye av meg i seg, så jeg føler at jeg er litt med likevel, avslutter fru Aunli.

Se programmet i reprise her: Mesternes Mester - program 3

Hva syns du om at Berit måtte gå? Si hva du mener nederst i artikkelen!

Berit Aunli og Dag Otto Lauritzen

Selv om hun kom på andreplass i konkurransen 'Never av stål', holdt det dessverre ikke for Berit.

Foto: Hege Bakken Riise/ NRK

Berit Aunli får målt tårnet sitt av Dag Erik Pedersen

Fra tårnbyggingen i program to. Dag Erik måler høyden på Berits tårn.

Foto: Hege Bakken Riise/ NRK

Ole Klemetsen og Berit Aunli

Ole Klemetsen varmer en blåfrossen Berit etter dykkekonkurransen i program to.

Foto: Hege Bakken Riise / NRK

Se flere bilder i vårt bildegalleri:

Mesternes Mester - program 3

Kulturstrøm

  • Gustav Klimts siste maleri solgt på auksjon

    Maleriet «Portrait of Miss Lieser» av den østerrikske kunstneren Gustav Klimt ble solgt på auksjon i Wien for 30 millioner euro, som tilsvarer rundt 350 millioner kroner.

    Klimt startet på portrettet i 1917, og det skulle bli hans siste maleri før han døde året etter. Han fikk aldri gjort det helt ferdig.

    Maleriet var savnet i nesten 100 år før det dukket opp på auksjonshuset i Wien tidligere i år, skriver BBC.

    Det har vært flere debatter om hvem kvinnen på bildet er, og hva som skjedde med bilde under 2. verdenskrig.

    Auksjonsleder Michael Kovacek, co-administrerende direktør for Kinsky Auction House taler ved siden av Claudia Moerth-Gasser, Klimt Expert, i begynnelsen av en auksjon for den østerrikske kunstneren Gustav Klimts portrett ble auksjonert ut.
    Foto: Reuters
  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.