Slipper Raga på vinyl

Er du ikke fornøyd med bare å ha den på cd? Nå kommer "ûbermench" også på vinyl.

Raga Rockers, P3Sessions

Michael Krohn, her under P3Sessions nylig, nøyer seg ikke med å gi ut plata si bare på cd.

Foto: Tom Øverlie / NRK

Raga Rockers' nye skive «Übermensch» slippes på vinyl under Norges CD- og platemesse på Rockefeller lørdag.

Feirer comeback

På platemessen feires comebacket til Michael Krohn og kompani ikke bare med slippfest for vinylutgaven av «Übermensch» i samarbeid med utgiver Big Dipper Records.

Det blir også en egen Ragaquiz, der vinnerne vil få signerte vinyleksemplarer av den kritikerroste platen.

Solid utvalg av vinyl og CD

Men det blir nok av andre godbiter for musikkinteresserte, når gamle Torggata Bad fylles opp med musikkselgere fra flere land 8. september.

Ifølge arrangørene kommer det eksperter innen forskjellige felt med et solid utvalg både på vinyl og CD, både brukt og nytt.

Kulturstrøm

 • Droppar meir «High Fidelity»

  Strøymetenesta Hulu skal ikkje lage fleire sesongar av TV-serien «High Fidelity». Det skriv Variety. Serien, med Zoë Kravitz i rolla som platebutikkeigaren Rob, er basert på filmen frå 2000, som igjen er basert på boka til Nick Hornby frå 1995.

  Zoe Kravitz gjør seg gjeldende som musikknerden Rob i en TV-serie som tar utgangspunkt i Nick Hornby-romanen "High Fidelity".
  Foto: TV 2 Sumo
 • Ny norsk barnefilm

  Ekteparet Silje Salomonsen og Arild Østin Ommundsen har laget barnefilmen «Tottori! Sommeren vi var alene» med døtrene Vega og Billie i hovedrollene. – En fin film med spenning, fare, humor og søskenkjærlighet, skriver Filmpolitiet. Terningkast 5.

  Billie (Billie Østin) og Vega (Vega Østin) er uenige om retningen i «Tottori! Sommeren vi var alene».
  Foto: Norsk Filmdistribusjon/Chezville AS
 • Twitter nektet Trump å tvitre

  Twitter nektet USAs president Donald Trump å tvitre fram til et innlegg om barns påståtte koronaimmunitet ble fjernet, skriver Washington Post. I innlegget, som nå er slettet, sa Trump sa at barn er «nesten immune» mot covid-19.