NRK Meny
Normal

Slipper Raga på vinyl

Er du ikke fornøyd med bare å ha den på cd? Nå kommer "ûbermench" også på vinyl.

Raga Rockers, P3Sessions

Michael Krohn, her under P3Sessions nylig, nøyer seg ikke med å gi ut plata si bare på cd.

Foto: Tom Øverlie / NRK

Raga Rockers' nye skive «Übermensch» slippes på vinyl under Norges CD- og platemesse på Rockefeller lørdag.

Feirer comeback

På platemessen feires comebacket til Michael Krohn og kompani ikke bare med slippfest for vinylutgaven av «Übermensch» i samarbeid med utgiver Big Dipper Records.

Det blir også en egen Ragaquiz, der vinnerne vil få signerte vinyleksemplarer av den kritikerroste platen.

Solid utvalg av vinyl og CD

Men det blir nok av andre godbiter for musikkinteresserte, når gamle Torggata Bad fylles opp med musikkselgere fra flere land 8. september.

Ifølge arrangørene kommer det eksperter innen forskjellige felt med et solid utvalg både på vinyl og CD, både brukt og nytt.

Kulturstrøm

  • Seltzer på Paradise Hotel

    – Kall meg gjerne kulturpessimist, men i det kjendisfokuserte Norge anno 2018 er det kanskje blitt mange, spesielt blant de yngre, som gjerne kunne tenke seg å sjekke inn på et sånt hotell? Jeg bare spør, det er min jobb som blogger, skriver Thomas Seltzer som prøver å finne svar etter å ha tilbragt tid på hotellet i Mexico.

  • Brev fra Wagner selges i Israel

    Et brev fra den tyske komponisten Richard Wagner skal auksjoneres bort i Jerusalem. I brevet advarer Wagner mot jødisk påvirkning av kunsten. Han var kjent for sine antisemittiske overbevisninger, og var Adolf Hitlers favorittkomponist. Oppsetninger av Wagners musikk er ikke forbudt ved lov i Israel, men ingen orkestre velger hans verker. Det forventes ny Israelsk debatt om Wagner i forbindelse med brevsalget, skriver israelske medier.

    Brev fra Wagner på auksjonshus i Jerusalem
    Foto: MENAHEM KAHANA / AFP/NTB/Scanpix