Normal

Slipper Raga på vinyl

Er du ikke fornøyd med bare å ha den på cd? Nå kommer "ûbermench" også på vinyl.

Raga Rockers, P3Sessions

Michael Krohn, her under P3Sessions nylig, nøyer seg ikke med å gi ut plata si bare på cd.

Foto: Tom Øverlie / NRK

Raga Rockers' nye skive «Übermensch» slippes på vinyl under Norges CD- og platemesse på Rockefeller lørdag.

Feirer comeback

På platemessen feires comebacket til Michael Krohn og kompani ikke bare med slippfest for vinylutgaven av «Übermensch» i samarbeid med utgiver Big Dipper Records.

Det blir også en egen Ragaquiz, der vinnerne vil få signerte vinyleksemplarer av den kritikerroste platen.

Solid utvalg av vinyl og CD

Men det blir nok av andre godbiter for musikkinteresserte, når gamle Torggata Bad fylles opp med musikkselgere fra flere land 8. september.

Ifølge arrangørene kommer det eksperter innen forskjellige felt med et solid utvalg både på vinyl og CD, både brukt og nytt.

Kulturstrøm

 • Wolf Alice vant gjev britisk pris

  Det britiske indiebandet var nærmest stumme etter seieren, der de danket ut navn som Noel Gallagher, Arctic Monkeys og Lily Allen, skriver BBC. Ifølge juryen vant bandet Mercury-prisen for sitt eklektiske, forheksende andrealbum «Visions of a Life», som i det norske bransjenettstedet Gaffa ble beskrevet som en modigere og mer ambisiøs utgivelse enn debutplaten. (NTB)

  Wolf Alice
  Foto: Handout / NTB Tema
 • Cher hardt ut mot ABBA-Benny

  Til uken slipper Cher et album med sine versjoner av ABBA-klassikerne, og benytter anledningen til å kritisere Benny Andersson som komponerte bandets låter sammen med Björn Ulvaeus. – Benny tok jentene og brukte dem som instrumenter. Han laget en plass for dem i låtene, og de passet inn på den lille plassen. Men han ga dem ikke rom for å synge som de kanskje hadde villet, lyder det videre fra Cher. Etter å ha medvirket i «Mamma Mia – Here We Go Again»-filmen, sa Cher til The New York Times hun aldri var noen stor ABBA-fan på 70-tallet. (NTB)

  Mamma Mia! Here We Go Again
  Foto: Jonathan Prime / NTB Tema