Slipper første album på ti år

Minor Majority gjør comeback og slipper albumet «Napkin Poetry» i dag. Det startet med en konsertopptreden i 2014, etter en lang pause. De spilte på Sentrum Scene i Oslo, med låtene fra en av de tidlige platene. Da ante de ikke om folk fortsatt ville høre på dem, men det ble fullt hus, forklarer Pål Angelskår og Andreas Berczelly, som startet Minor Majority i 1999. – Flere konserter senere og noen drypp med singler – for vi ville gjøre noe nytt også – så hadde vi plutselig et album, sier Pål Angelskår. Hør dem spille live i Nitimen her:

Minor Majority

Kulturstrøm

 • Rykter om 007 i Nordmarka

  Agent 007 kan være på vei til en hytte i Nordmarka utenfor Oslo. Ifølge avisene Varingen og VG. De mener å ha indikasjoner på at noe rundt innspillingen av «Bond 25» er på gang i Hakadal. Men alle som er involvert i de observerte aktivitetene er tause. James Bond er tross alt hemmelig agent. (NTB)

  Daniel Craig
  Foto: Michael Sohn / Ap
 • USA: Alvorlig tiltale mot R. Kelly

  Politiet i USA har i dag tiltalt artisten R. Kelly for ti tilfeller av grove seksuelle overgrep, melder Chicago Sun Times og flere andre medier. Den siste tida har flere kvinner stått fram med historier om overgrep, blant annet i dokumentaren «Surviving R. Kelly».

 • Mat er populært på Snap

  Matkanalen hadde dobbelt så mange seere (1,7 mill.) på sine Snap Shows som på lineær tv i januar, skriver Kampanje. Matkanalens sjef, Øivind Lindøe, tror suksessen skyldes rett-på-sak oppskriftsvideoer uten masse filming av hender som lager maten.

  Snapchat
  Foto: DADO RUVIC / Reuters