Vi vil ha skumle og ekle bilder

Ta et skummelt bilde. Send det inn til oss. Kanskje blir akkurat du med på å illustrere en av grøsserne fra Radioteatret.

Grøss
Foto: Coulorbox.com

Radioteatret har flere ganger laget korte grøssere, der lytterne selv har skrevet manus. Nå er vi i gang med manuskonkurranse igjen.

Les mer: - Skriv en grøsser for NRK

Lek fotograf

Føler du at å skrive et helt manus er for drøyt, kan du likevel bidra. Lytt til en av våre ferdige grøssere, la deg inspirere, plukk opp kameraet eller mobilen og lek fotograf.

Hva med en mørk kjellertrapp? En gammel lyspære. En blodig biff. Knivblad. Knugende hender.

Lytt til Låne drill og Familien til middag så skjønner du hva vi mener!

Illustrasjonsfoto

Familien til middag, her illustrert med et bilde av en grillet entrecote. Men kanskje du får lyst til å lage noe mer makabert?

Foto: Colourbox.com

Vi velger ut de beste, eller egentlig verste, bildene, og syr dem sammen til en bildefortelling som skal gjøre grøsseren enda eklere, enda mer skremmende, kort sagt til en enda bedre skrekkopplevelse!

NB! Vi forutsetter at du ikke skader noen eller gjør noe farlig for å ta bildet.

Send bildet på e-post til Radioteatret .

Konkurranseperioden er ut året, så siste frist for å sende inn bilder er 31. desember. Vi lover å kåre vinnere og lage bildefortellingene slik at de kan ses på NRK.no i januar.

Kulturstrøm

 • Northug skal lage TV-underholdning

  Petter Northug har inngått en avtale med TV2 når han legger opp som skiløper. Han kommer til å jobbe med programinnhold. – Ja, sa programredaktør Jarle Nakken i TV2 da Kampanje spurte om Northug kommer til å jobbe med ren underholdning. Nakken mener at skiløperen har vist egenskaper som helt klart er interessante for TV-kanalen. Northug har allerede entret den kulturelle arenaen med boka «Min historie», som topper bestselgerlista for sakprosa denne uka.

  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
 • Frank Ocean har åpnet Insta-kontoen

  Rapper, låtskriver og produsent Frank Ocean åpnet Instagramkontoen sin for fansen i dag med et enkelt baris-bilde. Kontoen ble oppretta i mai i fjor og har vært privat inntil nå, skriver Pitchfork. Fra i dag kan fans også se alle de drøyt 300 bildene av intern humor, venner, konserter og fester. Her kan du lese deg opp på gamle dager med anmeldelser ++.

  View this post on Instagram

  Welcome

  A post shared by @ blonded on