NRK Meny
Normal

Vi vil ha skumle og ekle bilder

Ta et skummelt bilde. Send det inn til oss. Kanskje blir akkurat du med på å illustrere en av grøsserne fra Radioteatret.

Grøss
Foto: Coulorbox.com

Radioteatret har flere ganger laget korte grøssere, der lytterne selv har skrevet manus. Nå er vi i gang med manuskonkurranse igjen.

Les mer: - Skriv en grøsser for NRK

Lek fotograf

Føler du at å skrive et helt manus er for drøyt, kan du likevel bidra. Lytt til en av våre ferdige grøssere, la deg inspirere, plukk opp kameraet eller mobilen og lek fotograf.

Hva med en mørk kjellertrapp? En gammel lyspære. En blodig biff. Knivblad. Knugende hender.

Lytt til Låne drill og Familien til middag så skjønner du hva vi mener!

Illustrasjonsfoto

Familien til middag, her illustrert med et bilde av en grillet entrecote. Men kanskje du får lyst til å lage noe mer makabert?

Foto: Colourbox.com

Vi velger ut de beste, eller egentlig verste, bildene, og syr dem sammen til en bildefortelling som skal gjøre grøsseren enda eklere, enda mer skremmende, kort sagt til en enda bedre skrekkopplevelse!

NB! Vi forutsetter at du ikke skader noen eller gjør noe farlig for å ta bildet.

Send bildet på e-post til Radioteatret .

Konkurranseperioden er ut året, så siste frist for å sende inn bilder er 31. desember. Vi lover å kåre vinnere og lage bildefortellingene slik at de kan ses på NRK.no i januar.

Kulturstrøm

 • Anti danket ut Snøhetta

  Anti vant konkurransen mot blandt andre Snøhetta om å bli Posten Norges nye designbyrå. Kommunikasjonsdirektør Elisabeth Gjølme i Posten Norge sier at Anti skal bidra med strategisk merkevare- og designutvikling. Posten har ambisjoner om å komme med flere nye tjenester sier Gjølme, og disse må fanges opp i Postens uttrykk visuelt og merkevaremessig. (Kampanje)

  Laster Twitter-innhold
 • Inviterte til intervju på «Reddit»

  Forfatteren Jo Nesbø inviterte brukerne av nettsamfunnet «Reddit» til å spørre ham om hva som helst. Under intervjuet kommer det fram at han ønsker å skrive om hvordan informasjonen vi mottar blir filtrert og forandrer måten vi ser på verden.

  Jo Nesbø
  Foto: Hilde Bjørnskau / NRK