NRK Meny
Normal

Vi vil ha skumle og ekle bilder

Ta et skummelt bilde. Send det inn til oss. Kanskje blir akkurat du med på å illustrere en av grøsserne fra Radioteatret.

Grøss
Foto: Coulorbox.com

Radioteatret har flere ganger laget korte grøssere, der lytterne selv har skrevet manus. Nå er vi i gang med manuskonkurranse igjen.

Les mer: - Skriv en grøsser for NRK

Lek fotograf

Føler du at å skrive et helt manus er for drøyt, kan du likevel bidra. Lytt til en av våre ferdige grøssere, la deg inspirere, plukk opp kameraet eller mobilen og lek fotograf.

Hva med en mørk kjellertrapp? En gammel lyspære. En blodig biff. Knivblad. Knugende hender.

Lytt til Låne drill og Familien til middag så skjønner du hva vi mener!

Illustrasjonsfoto

Familien til middag, her illustrert med et bilde av en grillet entrecote. Men kanskje du får lyst til å lage noe mer makabert?

Foto: Colourbox.com

Vi velger ut de beste, eller egentlig verste, bildene, og syr dem sammen til en bildefortelling som skal gjøre grøsseren enda eklere, enda mer skremmende, kort sagt til en enda bedre skrekkopplevelse!

NB! Vi forutsetter at du ikke skader noen eller gjør noe farlig for å ta bildet.

Send bildet på e-post til Radioteatret .

Konkurranseperioden er ut året, så siste frist for å sende inn bilder er 31. desember. Vi lover å kåre vinnere og lage bildefortellingene slik at de kan ses på NRK.no i januar.

Kulturstrøm

  • Fant ukjent Stanley Kubrick-manus

    Et Stanley Kubrick-manus de fleste trodde ikke fantes er funnet. «Burning Secret» er en filmatisering av en novelle av Stefan Zweig, skriver The Guardian. Manuset er skrevet i 1956 sammen med forfatteren Calder Willingham, og ble funnet av en filmprofessor ved Bangoor-universitetet, Nathan Abrams. – Alle trodde dette var tapt, jeg kunne ikke tro det da jeg fant det. Kubrick-fans har visst at han ville skrive dette manuset men ingen visste at han gjorde det ferdig, sier Abrams til avisen. Les mer om Kubrick hos NRK Filmpolitiet.

    Stanley Kubrick
    Foto: AP/Scanpix
  • "Pariserne" på Lillehammer

    Per Krogh var blant Matisse-elevene som levde det livlige bohemliv i Paris, men han tjenestegjorde også som skiskoldat for Frankrike under den 1.verdenskrig. I utstillingen "Pariserne" på Lillehammer kunstmuseum vises Krohgs kunst fra Paris sammen med flere andre norske kunstnere som ble en del av Matisse-kretsen tidlig på 1900-tallet. Hør historien i Studio 2 i NRK P2: